26.8.19

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟ : «ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ…ΠΛΑΤΕΙΑ»


Ξεπερνά πλέον και αυτά τα όρια του γελοίου η υπόθεση των «προσφύγων» που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον πόλεμο στην… Τουρκία.

Σαν να πηγαίνουν εκδρομή χιλιάδες μουσουλμάνοι εισβάλλουν καθημερινά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με ταχύπλοα την ίδια ώρα που το ΛΣ όταν και εφόσον τους εντοπίζει να μιλά για… διασώσεις!

Τα δύο αυτά βίντεο είναι αποκαλυπτικά για το μέγεθος της μεγάλης μπίζνας που γίνεται, την ώρα που η Ελλάδα ανήμπορη να κάνει να κάνει το οτιδήποτε αφελληνίζεται καθημερινά. Και αυτή είναι η ωμή αλήθεια.Μάλιστα δεν υπάρχει πια λόγος να αποκαλούνται και λαθρομετανάστες, εφόσον μόνο λαθραία δεν περνούν στην Ελλάδα. Έρχονται μέρα μεσημέρι. Τι άλλο να κάνουν δηλαδή; Να έρθουν με το πλοίο της γραμμής;

Μετά θα εκδώσουν ΔΤ λέγοντας ότι «διέσωσαν» δεκάδες «πρόσφυγες» σε Σάμο, Λέσβο κλπ.

Άλλωστε γνωρίζουν άριστα, πως ουδείς από την Ελλάδα, ούτε οι περίφημες «Αρχές» μηδέ κανείς άλλος πρόκειται να τους εμποδίσουν, με τον οιονδήποτε τρόπο.

Η χώρα, ως χώρα απλά δεν υφίσταται, και αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.

Η συνέχεια είναι γνωστή. «Γραμμή» για αίτηση πολιτικού ασύλου με ότι στοιχεία δίνουν οι ίδιοι, χωρίς καμία δυνατότητα διασταύρωσης από τις «Αρχές», και μετά σε κέντρο «φιλοξενίας» (είμαστε φιλόξενος λαός) πριν μεταφερθούν στην περίφημη ενδοχώρα για τα περεταίρω, ήτοι μόνιμη εγκατάσταση και απαγόρευση εξόδου από την Ελλάδα, γιατί αυτό θα ήταν παράνομο!

Ποτέ η γελοιότητα, αλλά και η διάλυση δεν είχε φτάσει σε τέτοιο επίπεδα σε αυτή τη χώρα και τα τραγικά αποτελέσματα θα τα βιώσουμε στο εγγύς μέλλον.

Pronews
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


www.nikosxeiladakis.gr


 http://thesecretrealtruth.blogspot.com