2.6.19

Ανδρέας Μιχαηλίδης: Πρωτοφανές το επεισόδιο με τον ιερέα –Μου πέταξε κέρματα στο πρόσωπο

"Πήρε" τα κέρματα.Τα "ρέστα" μετά τις εκλογές... Juan
Πρωτοφανές χαρακτήρισε το σκηνικό που βίωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαληλίδης στην Χίο όταν δέχτηκε επίθεση με κέρματα από ιερέα κατά την διάρκεια μνημόσυνου.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7,  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περιέγραψε το σκηνικό, αναφέροντας πως ο ιερέας μετά το τέλος του μνημοσύνου, «θεώρησε ότι έπρεπε να διαμαρτυρηθεί για το ζήτημα της Μακεδονίας, πετώντας μία χούφτα με κέρματα στο πρόσωπο του βουλευτή», συνοδεύοντας την πράξη του με χαρακτηρισμούς περί προδοτών.

«Στην ψύχρα, ακριβώς όταν τελείωσε η θεία λειτουργία, ενώ είχα πάει στην τεθλιμμένη οικογένεια, να τους συλλυπηθώ. Πριν 40 ημέρες είχαν χάσει έναν νέο άνθρωπο. Φανταστείτε τον ιερέα, που είχε μόλις τελειώσει το μνημόσυνο, να προβαίνει σε αυτές τις ενέργειες» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη, όπως είπε, συντάξει αναλυτική αναφορά προς τον Μητροπολίτη Χίου, την οποία κοινοποίησε στην Ιερά Σύνοδο και τον Αρχιεπίσκοπο.
Στην αναφορά του ζητά από τον μητροπολίτη Χίου να επιληφθεί ως ιερατικός προϊστάμενος του ιερέα, να ελέγξει το περιστατικό και να τον ενημερώσει για την όποια έκβαση.
in.gr