27.6.19

ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!




Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής


Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!
Αυτές οι εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, είναι οι κρισιμότερες εκλογές για την Ορθόδοξη Ελλάδα μας!!!
Και οι λόγοι είναι οι εξής : Στη νέα Βουλή, που θα προκύψει απ΄αυτές τις εκλογές θα επιχειρηθεί αναθεώρηση του άρθρου 3 του Συντάγματος, για να μετατραπεί το Ορθόδοξο Ελληνικό κράτος σε κράτος ουδέτερο Θρησκευτικά (χωρίς προσευχή και Θρησκευτικά στα Σχολεία και χωρίς το Σταυρό στην Ελληνική Σημαία!!!).
Για να αναθεωρηθεί το άρθρο 3 του Συντάγματος, χρειάζονταιτουλάχιστον 180 θετικές ψήφοι!!!.

Συνεπώς το άρθρο 3 του Συντάγματος για να μην αναθεωρηθεί και η Ορθόδοξη Ελλάδα μας να παραμείνει Ορθόδοξη, χρειάζεται να εκλεγούν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, το λιγότερο 121 ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, που θα πούνε ΟΧΙ στην αναθεώρηση του άρθρου 3 και το σημερινό Ορθόδοξο κράτος θα παραμείνει Ορθόδοξο!!! (300-121=179. Χρειάζονται όμως για την αναθεώρηση του άρθρου 3, 180 θετικές ψήφοι).
Το καθήκον μας λοιπόν, όλων ημών των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών (που είμαστε εκατομμύρια), να προσέλθουμε μαζικά στις κάλπες (η αποχή των Ορθοδόξων Χριστιανών να είναι μηδενική) και να ψηφίσουμε (σταυρώσουμε (+) ) υποψήφιους Βουλευτές, οι οποίοι να είναι ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!.
Καμία δε, Ορθόδοξη Χριστιανική ψήφος να μην πάει σε υποψήφιο Βουλευτή, που δεν είναι Ορθόδοξος Χριστιανός!!!.
Έτσι με αυτή την ευφυεστάτη τακτική, τα εκατομμύρια των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών, θα μπορέσουν να εκλέξουν το μαγικό αριθμό των 121 ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ώστε να κρατήσουν ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, όρθια!!!
Βέβαια, Αγαπημένοι μου Φίλοι,τα παραπάνω που σας ανέπτυξα θα ήταν περιττά, εάν ο εν δυνάμει Πρωθυπουργός της χώρας μας , κ. Μητσοτάκης είχε προβεί στη δήλωση, ότι τάσσεται κατά του ουδέτερου Θρησκευτικά κράτους και το κόμμα του, επειδή θα έχει Βουλευτές, πολύ περισσότερους από το μαγικό αριθμό 121, η αναθεώρηση του άρθρου 3 του Συντάγματος θα ήταν αδύνατος και Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, θα παρέμενε ΟΡΘΟΔΟΞΗ!!!
Δυστυχώς όμως, Φίλοι μου Αγαπημένοι, ο κ. Μητσοτάκης παρά τις δεκάδες ερωτήσεις μου, προς το πρόσωπο του, δεν έχει πάρει θέση, εάν είναι κατά ή υπέρ ενός ουδέτερου Θρησκευτικά κράτους.
Γι'αυτό το παραπάνω σχέδιο μου, που σας ανέπτυξα, Φίλοι μου, να το εφαρμόσουμε με πάσα Θρησκευτική ευλάβεια στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, για να πετύχουμε τον Ιερό σκοπό μας!!!.
Γιατί πάνω απ' όλα, για εμάς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς,βρίσκεται Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ (που είναι αδέλφια δίδυμα)!!!.


Υ.Γ : Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, για όλους εμάς τους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς είναι ημέρα μάχης!!!. Εάν εγκαταλείψουμε αυτή τη μάχη και παραμείνουμε απλοί θεατές απέχοντες από τις εκλογές, αυτό ισοδυναμεί με παράδοση ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ, στα χέρια των εχθρών της!!!