9.6.19

«Θα τους βρούμε»: Ανθρωποκυνηγητό για τους δύο αλλοδαπούς που μαχαίρωσαν αλύπητα τον 19χρονο στην Καλλιθέα

H αστυνομία, θα πρέπει τακτικά, να ενεργεί σωματική 'έρευνα σε αλλοδαπούς οι οποίοι στο σύνολό τους σχεδόν, κουβαλάνε επάνω τους μαχαίρια. Μία μαζική εξόρμηση, θα έφερνε εντυπωσιακά αποτελέσματα, εκτός βέβαια αν η "κυβέρνηση" δεν επιθυμεί να ενοχλούνται  οι παρασιτικά διαβιούντες στην Ελλάδα αλλοδαποί ψηφοφόροι της...Juan
Αποφασισμένοι να βρουν και να οδηγήσουν σε Εισαγγελέα και Ανακριτή τους αλλοδαπούς δράστες όπως εκτιμούν οι Αστυνομικοί της φονικής επίθεσης σε βάρος της παρέας των πέντε νεαρών τη νύχτα του Σαββάτου, είναι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας.
Από την αστυνομική έρευνα μέχρι στιγμής έχουν προκύψει στοιχεία τα οποία επιτρέπουν στους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι η υπόθεση θα εξιχνιασθεί λίαν συντόμως.
Σημειώνεται ότι έχουν ληφθεί αποτυπώματα από σχεδόν κάθε επιφάνεια με την οποία ήρθαν σε επαφή οι δράστες στην περιοχή που έλαβε χώρα το αιματηρό περιστατικό, ακόμα και από τα ρούχα του 19χρονου ο οποίος δέχθηκε τις εννέα μαχαιριές. Ενώ, έχει συγκεντρωθεί υλικό από σχεδόν όλες τις κάμερες της περιοχής και ταυτόχρονα φιλτράρονται και διασταυρώνονται όλες οι διαθέσιμες μαρτυρίες.
Μάχη να κρατηθεί στη ζωή
Συγκινητική ήταν η προσπάθεια των ιατρών και του “Γ. Γεννηματάς” και του “Ιπποκράτειου”, οι οποίοι έπεσαν κυριολεκτικά επάνω στον 19χρονο καθώς έβλεπαν ότι η ζωή του νεαρού κρεμόταν από μια κλωστή, ενώ σωτήρια ήταν η χερουργική επέμβαση στο “Ιπποκράτειο” στην οποία υποβλήθηκε ο 19χρονος. Αν δεν γινόταν η επέμβαση αυτή, μαρτυρούν οι ιατροί, ο νεαρός δεν θα ζούσε.
Οι ιατροί μιλούν για ένα μεγάλο τραύμα λίγα εκατοστά από την καρδιά, οκτώ τραύματα από μαχαίρι μικρού μήκους από την μέση μέχρι το ύψος της καρδιάς και ένα μικρό κόψιμο στο πηγούνι του νεαρού. Οι ίδιοι οι ιατροί από την εμπειρία τους εκτιμούν ότι ο δράστης έχει επαναλάβει την πράξη αυτή καθώς όπως αναφέρουν “ήξερε πολύ καλά τι έκανε”.
Διάβαζε για να μπει στην Ιατρική
Ταυτόχρονα, το κύμα συμπαράστασης στην πόλη της Καλλιθέας για τον 19χρονο ολοένα και μεγαλώνει, ενώ σχεδιάζονται εισηγήσεις ώστε μέσω του υπουργείου Παιδείας ο νεαρός να μην χάσει τις πανελλήνιες. Όλοι στο περιβάλλον του νεαρού μιλούν για ένα παιδί το οποίο δεν σήκωνε κεφάλι από τα βιβλία προκειμένου να καταφέρει να μπει στην Ιατρική “για να βοηθάει τους άλλους ανθρώπους”.
Ο 19χρονος αργά το μεσημέρι του Σαββάτου ξύπνησε από την νάρκωση και έχει διαφύγει τον κίνδυνο με την μητέρα του και οικογενειακούς φίλους να βρίσκονται στο πλευρό του.
Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός βρέθηκε στο επίκεντρο της φονικής επίθεσης επιχειρώντας να απομακρύνει τον μικρότερο της παρέας από τους δύο δράστες. Στην απόπειρα του να προστατεύσει , τον μικρότερο φίλο του, χωρίς να κινηθεί επιθετικά προς τους δύο δράστες, δέχθηκε την επίθεση με μαχαίρι από έναν, σύμφωνα με τις περιγραφές, ψηλό, αλλοδαπό περίπου 20 ετών, ο οποίος τον εγκλώβισε με το ένα χέρι του στο καπό ενός αυτοκινήτου και με το άλλο χέρι του κατάφερνε τις μαχαιριές.
Πηγή: kallitheaonline.gr/ pronews