20.5.19

Μπαράζ βανδαλισμών σε Αθήνα και Πάτρα

Η λέξη "ενέδρα" φαίνεται ότι εξακολουθεί να είναι άγνωστη
από την ΕΛ.ΑΣ!!!
Juan

Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης
Μπαράζ βανδαλισμών σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής σε Αθήνα και Πάτρα, με άγνωστους να επιτίθενται και να προκαλούν εκτεταμένες ζημιές σε υποκαταστήματα τραπεζών και εμπορικά καταστήματα στην Αθήνα και την Πάτρα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει κάποια οργάνωση την ευθύνη για αυτές τις ενέργειες.
Συγκεκριμένα στην Αθήνα στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής άγνωστοι πραγματοποίησαν επίθεση σε υποκατάστημα της EUROBANK, στην λεωφόρο Αθηνών 364 στο Χαϊδάρι.

Οι δράστες έσπασαν με βαριοπούλες τον υαλοπίνακα της τράπεζας και την οθόνη του ΑΤΜ, ενώ πέταξαν γκαζάκια στην είσοδο που εξερράγησαν και προσένησαν ζημιές.
Η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή δύο νεαρών απο την περιοχή, για τους οποίους όμως δεν προέκυψαν στοιχεία συμμετοχής στην επίθεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Λίγα λεπτά αργότερα σημειώθηκε επίθεση σε υποκατάστημα της Εθνικής στην οδό Φορμίωνος 141, στον Βύρωνα.
Ακολούθησε επίθεση σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στην οδό Αδριανουπόλεως 45, στην Καισαριανή.
Γυαλιά καρφιά και στην Πάτρα
Στόχος αγνώστων έγιναν σήμερα τα ξημερώματα και καταστήματα επί της οδού Μαιζώνος και στους πεζόδρομους της Αγ. Νικολάου και της Ρήγα Φεραίου, στην Πάτρα.
Οι άγνωστοι δράστες, πραγματοποιώντας καταδρομική επίθεση, έσπασαν με ρόπαλα τις βιτρίνες τουλάχιστον δώδεκα καταστημάτων, προξενώντας τους εκτεταμένες ζημιές.




Πηγή: patratimes.gr, tempo24.gr,  zougla.gr