15.4.19

Ε.Μεϊμαράκης: «Τιμητική για την χώρα η πρόταση για Νόμπελ στον Τσίπρα για Β.Μακεδονία» - Είχε την έγκριση Κ.Μητσοτάκη;

Πολύ "γλύψιμο" τελευταία από υποψηφίους της ΝΔ προς το ΣΥΡΙΖΑ! Μήπως αποβλέπουν σε μετεκλογική συνεργασία τα δύο κόμματα; Κάτι βρωμάει στην  όλη υπόθεση και αυτό ενισχύεται από τη μη αντίδραση του κ. Μητσοτάκη!
Αν κάνετε μετεκλογική συνεργασία, θα σας πάρει και θα σας σηκώσει όλους.Να το ξέρετε.
Juan
Αντιδράσεις προκαλεί η δήλωση του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ότι η πρόταση να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης στον Αλέξη Τσίπρα  για την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια, είναι ...τιμητική για την χώρα!
(Αλήθεια πόσα Νόμπελ θα μας έδιναν αν τους δίναμε και την Ακρόπολη;)
Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είπε ότι «Η πρόταση υποψηφιότητας για το Νόμπελ Ειρήνης στον οποιοδήποτε Έλληνα πρωθυπουργό αναμφίβολα είναι τιμητική για τη χώρα»!
Πολλοί είναι αυτοί μέσα στη ΝΔ που σχολίασαν ότι με τέτοιες δηλώσεις δεν γίνεται αντιπολίτευση στον Αλέξη Τσίπρα αλλά στον Κυριάκο Μητσοτάκη. 
Το «συγχωροχάρτι», βασικά ο έπαινος από το κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ στον Α.Τσίπρα για την εκχώρηση της Μακεδονίας και μάλιστα από έναν πολιτικό ο οποίος θεωρείται ότι εκφράζει την «καραμανλική πτέρυγα» άσχετο αν τέτοια δεν υπάρχει ως ενιαίο σύνολο, δημιουργεί τεράστιο ζήτημα για τη ΝΔ και για τον Κ.Μητσοτάκη προσωπικά. 
Μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει η Πειραιώς με κάποια δήλωση εκπροσώπου της.
Ερωτηθείς από το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων για την πρόταση 33 ευρωβουλευτών από 16 χώρες να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στον Αλέξη Τσίπρα και τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έδωσε τα εύσημα γιατί οι ξένοι θέλουν να βραβεύσουν τον Α.Τσίπρα, επειδή ξεπούλησε (κανονικά «ξεπούλησε» αν θεωρήσουμε ότι ο πρώην κυβερνητικός εταίρος Π.Καμμένος είχε δίκιο για τα 50 εκατ. του Σόρος στην κυβέρνηση). την Μακεδονία!

Να θυμίσουμε ότι ο Ε.Μεϊμαράκης βαρύνεται μέχρι σήμερα με το «έγκλημα» της μείωσης της θητείας για καθαρά προεκλογικούς λόγους το 2009. στους 9 μήνες για τον Στρατό Ξηράς, κάτι που μέχρι σήμερα έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα επάνδρωσης στις μονάδες της παραμεθορίου.
pronews