14.4.19

ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ.



ΕΛΛΑΔΑ βρίσκεσαι ενώπιον φοβερών γεγονότων, στάσου λοιπόν καλά στα πόδια σου, τώρα πρέπει. Τα Βαλκάνια με το ζόρι τα κρατάνε. Πλέον δεν ομιλούμε για προφητείες, αλλά για φοβερές γεωπολιτικές συγκυρίες. Όλα ξεδιπλώνονται ενώπιον μας ώστε να τα διαχειριστούμε όχι με φόβο και ηττοπάθεια αλλά με ψυχραιμία και λεβεντιά.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Θα μιλήσουμε με την άλγεβρα της γεωπολιτικής ανάλυσης και τις έτοιμες απαντήσεις- λύσεις που έχουμε από τους ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ μας, που με τις σημαντικότατες προφητείες – προρρήσεις τους αξιολογούνται οι εξελίξεις με μια άλλη ματιά.

Και ενώ τα Βαλκάνια είχαν κοιμηθεί μετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας , ξαφνικά πήραν φωτιά.


Εδώ και καιρό οι πληροφορίες που δινόταν για εγκατάσταση πυρήνων τζιχαντιστών στην Αλβανία ήταν ένα κακό προμήνυμα για το τι θα συμβεί, δυστυχώς στα Βόρεια σύνορα μας.


ΑΛΒΑΝΙΑ
Όλο τον Μάρτιο στα Τίρανα κυνηγιότανε, τα ίδια και τον Απρίλιο και θα συνεχίζουν να κυνηγούνται μέχρι να ανάψει το ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ


«Τεταμένη παραμένει η κατάσταση στην Αλβανία, με συνεχείς διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης Ράμα και αίτημα παραίτησής του.


Το Σάββατο σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομικών, αλλά και ρίψη χημικών, στα Τίρανα, κατά τη διάρκεια της «μεγαλύτερης διαδήλωσης εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας», όπως έλεγαν οι διοργανωτές.

Χιλιάδες Αλβανοί πολίτες, υποστηρικτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης, συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες τους έφραξαν τον δρόμο προς το κτίριο που στεγάζεται η κυβέρνηση.»
https://www.iefimerida.gr/kosmos/zitoyn-tin-paraitisi-rama-albanoi-diadiilotes


ΣΕΡΒΙΑ
Και εκεί κυνηγιούνται. Ο Λόγος είναι ο ίδιος δηλ. μέχρι να ανάψει η ΦΩΤΙΑ.


«Μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωσε πραγματοποιήθηκε στις τρεις μετά το μεσημέρι στη σερβική πρωτεύουσα. Χιλιάδες πολίτες ζήτησαν την παραίτηση του προέδρου της Σερβίας, Αλεξαντάρ Βούτσιτς και προϋποθέσεις για ελεύθερες εκλογές.


Πολλοί διακεκριμένοι διανοούμενοι συμμετείχαν στη διαδήλωση επισημαίνοντας ότι με τη σημερινή κυβέρνηση δεν υπάρχει μέλλον για τη Σερβία.


Ως σκανδαλώδες χαρακτηρίστηκε η απενεργοποίηση του διαδικτύου στη κινητή τηλεφωνία για να μην μεταδίδονται πληροφορίες κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης, σύμφωνα με το Κανάλ 5 των Σκοπίων.» https://www.echedoros-a.gr


ΚΟΣΟΒΟ με το ζόρι το κρατάνε να μην πυροδοτηθεί


ΣΚΟΠΙΑ μια εικονική πραγματικότητα ψάχνει εξιλέωση ενώπιον της ιστορίας, αλλά δεν βρίσκει.


Οι Αλβανοί θα τα τινάξουν όλα στον αέρα.
Μίλησαν για αυτούς οι προφήτες από παλαιά μέχρι τις ημέρες μας .


ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ (Από το βιβλίο του Λάζαρου Τσακιρίδη)
Άγνωστες προφητείες Αγίου Κοσμά Αιτωλού..

Όσο ο κόσμος ξεφεύγει από το Θεό, τόσο θα περάσει πολλά κακά. (Σελ. 77-78 )


Ο πολύ μεγάλος πόλεμος θα αρχίσει από ένα μικρό κράτος.


Η μεγάλη μάχη θα γίνει στην Πόλη (Κωνσταντινούπολη). Εκεί θα μαζωχτούν όλα τα κράτη και θα πλεξει (κολυμπήσει) το βουβαλομούσχαρο ( μοσχάρι βουβάλας ) στο αίμα.


Η Αγγλία μια μέρα θα περιορισθεί στο νησί της.
Όταν ξεσπάσει πόλεμος στην Δαλματία …(Σελ. 81-84) http://clubs.pathfinder.gr/esxatologika


http://www.kivotoshelp.gr/index.php/profhtes-menu/238-profiteies-apo-tin-ellada-a-2-agnostes-profiteies-agiou-kosma-aitoloy


“Η αιτία θα έλθει από τα Δελειατά”.
Τα Δελειατά τα οποία αναφέρει ο Άγιος είναι το σημερινό Τέτοβο…
Πηγή: http://voicenews.gr
http://kaiomenivatos.blogspot.com/2015/05/blog-post_12.html


Ακριβώς τι λέει ο Πατρο- Κοσμάς από το αξιόλογο ιστολόγιο imdleo :
80.«Η αιτία θα έλθει από τα Δελειατά». Κατά την 101η της συλλογής Τριανταφύλλου: «Ο πολύ μεγάλος πόλεμος θα αρχίσει από ένα μικρό κράτος».


Επίσης στην 102η Τριαντ: «Ο πόλεμος θα ξεκινήσει από ένα μικρό κρατίδιο Οθωμανών.


Οι Έλληνες θα πάνε στον πόλεμο τελευταίοι, για νεκροθάφτες. Στο τέλος οι χριστιανοί θα νικήσουν».
https://www.imdleo.gr/diaf/files/proph/1_prophecies_parts/02_AgKosmas.pdf


Να πάρουμε ένα δείγμα του παρελθόντος , το τι συμβαίνει στα Δελειατά της Προφητείας του ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ του Αιτωλού, σημερινό Τέτοβο στα σύνορα με το Κόσοβο;


«Το χρονικό της ένοπλης εξέγερσης των Αλβανών στο Τέτοβο το 2001 που λίγο έλειψε να διαλύσει τα Σκόπια»


ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ σε λίγο και να θα διαλυθούν οι χαλβάδες και τα λουκούμια του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ.


ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
«Από εκεί θα έρθει η απειλή.» «Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την Αλβανία; Δεν μπορώ να το πιστέψω.» «Άκου το Γέροντα!», μου απάντησε. Τόμος B΄ – Έκδοση 2η Βελτιωμένη & Επηυξημένη ΄΄ Μαρτυρίες Προσκυνητών ΄΄ Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994, Σελ. 384 – 385 Νικολάου Α. Ζουρνατζόγλου


ΤΗΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ! «Το μεγάλο κακό θα ξεκινήσει όμως παιδί μου Μάρτιο μήνα από την Αλβανία.»


Και από τις αρχές Μαρτίου φέτος ξεκίνησαν άγριες διαδηλώσεις στην Αλβανία., οι οποίες συνεχίζονται μέχρι σήμερα .


Λίγες  μέρες πριν ξεσπάσουν οι διαδηλώσεις στην Αλβανία εναντίον αυτού που έδωσε εντολή να δολοφονηθεί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας (βλ. λειτουργία πνευματικού νόμου). 


Λίγες μέρες πριν βγει   το Βερολίνο με δηλώσεις : Συνέπειες στην ανάπτυξη αν αμφισβητηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών. https://www.cnn.gr/


Γεγονός που δείχνει ότι η Γερμανία φοβάται για τις επόμενες μέρες δηλ. το τι θα γίνει στην Βαλκανική Χερσόνησο. 


Ήρθαν στην επικαιρότητα προρρήσεις από μια αγιασμένη ψυχούλα από την Αν. Μακεδονία που έζησε εκεί δίπλα στο ποταμό Νέστο, ορφανό και από τους δυο γονείς του , στην ευρύτερη περιοχή της Χρυσουπόλεως. 


Προρρήσεις που της δόθηκαν άνωθεν από την Υπεραγία Θεοτόκο σε ανύποπτο χρόνο βλ. το 1970 και καταγράφηκαν το 1973 από συγγενικό της πρόσωπο , όπως διεξοδικά αναρτήθηκαν από πολλά ιστολόγια.  
Ειπώθηκαν λοιπόν σε συγκεκριμένο χωρίο τους:    ΜΟΥ ΕΙΠΕ  Η ΠΑΝΑΓΙΑ ! «Το μεγάλο κακό θα ξεκινήσει όμως παιδί μου Μάρτιο μήνα από την Αλβανία»   


«Πίσω από την Αλβανία θα κρύβεται η Γερμανία με την Τουρκία. 
Θα ανοιχτεί πόλεμος μεταξύ Αλβανίας – Κοσόβου- Σερβίας – Σκοπίων. 
Πρώτη θα μπει η Γερμανία στον πόλεμο, η Ρωσία θα βοηθήσει την Σερβία και θα κτυπήσει ξαφνικά την Τουρκία, διότι θα γνωρίζει ότι πίσω από αυτόν τον πόλεμο  κρύβεται η Τουρκία. 


Ο πόλεμος από τα Βαλκάνια θα μετατοπιστεί στην Τουρκία (στην Κωνσταντινούπολη) , εκεί παιδί μου θα γίνει το μεγάλο κακό!!.» Πηγή «ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ! ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!»-ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 
http://orthodoxathemata.blogspot.com/2019/02/blog-post_5.html
http://tribonio.blogspot.com/2018/09/blog-post_32.html


Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ μας έδωσε μέσω του θεόπνευστου λόγου των ΑΓΙΩΝ του το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθούν τα διαδραματιζόμενα και αυτό για να έχουμε θάρρος και Πίστη στα δύσκολα που ήδη ενέσκηψαν




Το καλύτερο «φυτίλι στον κόσμο για ανατινάξεις και εκχερσώσεις συνόρων » το έχουν ιστορικά τα Βαλκάνια.


Διαβάζουμε το κάτωθι επίκαιρο
«Η διατήρηση της τεχνητής ύπαρξης εθνοτήτων στα δυτικά Βαλκάνια και εδαφικής οριοθέτησης δεν οδηγεί πουθενά. Θα δημιουργήσει εντάσεις, θα τροφοδοτήσει διάφορους ακραίους εθνικιστές και λαϊκίστες, θα συσσωρεύσει δυναμικό κρίσης, το οποίο είναι ήδη αρκετά μεγάλο. Εν τω μεταξύ υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες, οι οποίοι είναι οι πιο ενεργοί υποστηρικτές της δημιουργίας «εθνοκεντρικών κρατών», δηλαδή της «μεγάλης» Αλβανίας, της «μεγάλης» Σερβίας και της «μεγάλης» Κροατίας.» Απόσπασμα συνέντευξης του Ναυάρχου  Δημητρίου Τσαιλά στο new-economy.gr https://www.analystsforchange.org/2019/03/blog-post_828.htm


Το ανάβουμε λοιπόν το φυτίλι του δυναμίτη στα Βαλκάνια και προσμένουμε να πιάσουμε παράνομες  ψαριές στο ΑΙΓΑΙΟ (βλ. ενεργειακά), παράλληλα δε να τσιμπήσει ο πλεονέκτης τούρκος , που αρέσκεται σε τέτοιους είδους πανηγύρια.


Να τι βιώνουμε σήμερα;
Στην Αλβανία να λειτουργούν τώρα στο φουλ οι μυστικές υπηρεσίες και οι πνευματικοί νόμοι. Ταραχές και διαδηλώσεις. Αύριο δεν ξέρει κανείς τι γίνεται.


Στην Σερβία ετοιμάζονται για επιστράτευση και ενισχύουν το εθνικό φρόνημα για τα περαιτέρω.


Η Γερμανία ανησυχεί σφόδρα και στην πρωτεύουσα Σκόπια δεν μπορούν να χαρούν την νέα ονομασία τους.


Η Βουλγαρία το σκέφτεται και κουνάει το κεφάλι της , λέγοντας που έμπλεξα με όλους αυτούς τους τρελούς ¨δεν έμενα καλύτερα με τον Ρώσο , όπως κάνει ο τούρκος σήμερα¨


Η Ελλάδα των « αδιάβαστων» μνημονίων που έστειλε δεκάδες συνανθρώπους μας « αδιάβαστους» τα τελευταία χρόνια ζει στο παροξυσμό των εκλογικών αναμετρήσεων, ενώ ο τούρκος στήνει παραγάδια στα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ και ρίχνει άγκυρες στην ΑΟΖ της Κύπρου.


Ο Ρώσος ΥΠΕΞ μονολογεί « δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια στα Βαλκάνια» και η χώρα του επιμένει να δώσει αφειδώς την διαστημική τεχνολογία των S-400 στο τούρκο , ταυτόχρονα δε ανέλαβε να προστατεύσει τον σουλτάνο από τον δυτικό κίνδυνο βλ. πιθανό πραξικόπημα.


ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τα ΣΤΕΝΑ δόθηκαν ως μελλοντική αντιπαροχή από τον Ερντογάν στο Ρώσο( βλ. διέλευση Turkish stream) κάτι που εξοργίζει τους δυτικούς που βιάζονται να καταργήσουν το μονοπώλιο του ρωσικού φ. α στην Ευρώπη.


Αν οι Ρώσοι καταλάβουν ότι χάνουν αυτά τα δικαιώματα τους είτε γιατί θα αλλάξει στρατόπεδο ο Ερντογάν, είτε γιατί παύσουν τον Σουλτάνο, τότε η φόρα με την οποία θα κατεβούν στα ΣΤΕΝΑ θα είναι ανάλογη των τελευταίων όπλων που ανέδειξαν και έκθεσαν πριν λίγο καιρό.


Σε όλο τον πλανήτη ψυχολόγοι αναλυτές- γεωπολιτικοί προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του Ερντογάν για να δούνε αν θα γείρει προς την Ανατολή ή την Δύση.


Την δουλεία όμως θα την κάνει το άναμμα του φυτιλιού στα Βαλκάνια( Αλβανία) . Εκεί θα ξεκινήσει το μεγάλο κακό και θα ολοκληρωθεί στα ΣΤΕΝΑ και την Κωνσταντινούπολη.


Δύσκολες μέρες ξημερώνουν για όλους .


Ως Έλληνες και Ελληνίδες βρεθήκαμε θεόγυμνοι στην μπόρα που ξέσπασε γιατί αφήσαμε να διαφεντεύουν τις ζωές μας ότι κανείς είχε άχρηστο στις αποθήκες του.


Να προσευχόμαστε το φυτίλι που άναψαν στα Βαλκάνια να μη μας κάψει, να περάσει ξυστά από τα Βόρεια σύνορα μας και να βρεθεί εκεί όπου το θέλουν δηλ. στα ΣΤΕΝΑ, αν και το τσουρούφλισμα δεν το γλυτώνουμε στο ΑΙΓΑΙΌ και στην Κύπρο.


ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ σε όλους και ψηλά το κεφάλι.


Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ θα αναδείξει την ΖΩΟΠΟΙΟ δύναμη της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ που φτιάχνει αυθεντικούς ήρωες και μάρτυρες.


ΣΤΩΜΕΝ καλώς


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Αναρτήθηκε από Θηβαίος Πολίτης