23.3.19

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Αν ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία, αναγνωρίζετε κράτος “Βόρεια Μακεδονία”! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο "κόμμα των πολιτικών κομμάτων" κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναρωτήθηκε πόσο σέβονται το Σύνταγμα τα κόμματα του "δημοκρατικού τόξου", όταν αποκλείουν, φιμώνουν και δεν αναγνωρίζουν το τεκμήριο της αθωότητας στην Χρυσή Αυγή. Αποτελεί πολιτική σχιζοφρένεια στο "δημοκρατικό τόξο" να συμπεριλαμβάνεται το ΚΚΕ που στο καταστατικό του κάνει λόγο για "δικτατορία του προλεταριάτου" και ότι σε περίπτωση πολέμου θα στραφεί κατά της αστικής τάξης.
Σε όλους αναγνωρίζεται το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού εκτός από τους Χρυσαυγίτες. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επανέλαβε πως "δεν είμαστε ούτε ναζιστές, ούτε φασίστες, είμαστε Έλληνες Εθνικιστές".
Φασίστες είναι όσοι ασκούν αυταρχική εξουσία και εν προκειμένω η κυβέρνηση που προχωρά σε προληπτικές προσαγωγές και καταστολή εναντίον του Ελληνικού Λαού που αντιδρά στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.  
Στην συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου παρουσίασε τις πάγιες προτάσεις του Εθνικιστικού Κινήματος για το Σύνταγμα, την υποχρεωτική στράτευση όλων των Ελλήνων και την αντίθεση στην "θρησκευτική ουδετερότητα", την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και το επαίσχυντο άρθρο περί ευθύνης υπουργών.
Επανερχόμενος στην συμφωνία των Πρεσπών επισήμανε τον ρόλο της Νέας Δημοκρατίας, η οποία δεσμεύτηκε να την εφαρμόσει. Μόνο με την Χρυσή Αυγή, η οποία είναι η μόνη που αντιστέκεται, δεν θα αναγνωριστεί ποτέ κράτος με το όνομα "βόρεια Μακεδονία". 
Τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία άνοιξε τον δρόμο για την πολιτική και ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς, θυμίζοντας την επιστολή του Κωνσταντίνου Τσάτσου προς τον Καραμανλή τον Δεκέμβριο του 1975, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά: “Οι αριστεροί καθηγηταί με την μασωνική αλληλεγγύη και την μαχητικότητά τους κατορθώνουν να πληρώσουν όλες τις κενές έδρες (και είναι πολλές) με ομοϊδεάτες τους. Έτσι τώρα η Φιλοσοφική Σχολή του Παν/μίου Αθηνών, άλλοτε προπύργιο των πιο αφορήτων αντιδραστικών τάσεων, με γοργό ρυθμό μετασχηματίζεται σε Σχολή όπου θα επικρατούν οι αριστερίζοντες, όπως συμβαίνει άλλωστε με την Φιλοσοφική και την Νομική Σχολή Θεσ/νίκης, που έχουν ήδη καταντήσει εξαρτήματα του Συγκροτήματος Λαμπράκη. Έτσι οι κ. καθηγηταί και όταν εκλέγουν νέους συναδέλφους ή επιμελητάς ή βοηθούς και όταν διδάσκουν, δρουν ανεξέλεγκτα πολιτικώς και γίνονται οι σημαιοφόροι των αριστεριζόντων φοιτητών… Υποστηρίζεται ότι ο αριστερισμός αυτός στα Πανεπιστήμια είναι μπόρα που θα περάση, όπως πέρασε σε πολλές άλλες χώρες. Δεν συμφωνώ.”
Τέλος, αναφέρθηκε στο ζήτημα των ημερών την προτεινόμενη αλλαγή του Ποινικού Κώδικα που δήθεν ευνοεί την Χρυσή Αυγή. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκανε εκτενή αναφορά στην επερχόμενη κατάργηση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και τις αλλαγές στις ποινές, την ώρα που ο κόσμος βοά για τα σκάνδαλα των διεφθαρμένων κομμάτων.
Το γεγονός ότι οι προτάσεις της Νομοπαρασκευαστικής επιτροπής από το 2014 για την εναρμόνιση με την σύμβαση του Παλέρμο δεν ενσωματώνονται στον Ποινικό Κώδικα κατόπιν πολιτικών παρεμβάσεων -παρόλο που έχει ψηφιστεί από την Βουλή - αποδεικνύει πως η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι καθαρά πολιτική.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έκλεισε την ομιλία του δηλώνοντας χαρακτηριστικά: Καμία αλλαγή στα πλαίσια των ποινών δεν μας αφορά και όταν φέρετε τον Ποινικό Κώδικα στην Βουλή, η Χρυσή Αυγή δεσμεύεται ότι θα τον καταψηφίσει!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής