31.3.19

Ραγδαίες εξελίξεις μετά την αθώωση Τραμπ: Παίρνει τα «κεφάλια» Δημοκρατικών & κόβει την βοήθεια σε σοσιαλιστικές χώρες!

Ραγδαίες εξελίξεις για ΗΠΑ αλλά και για Ελλάδα συνιστά η τροχιά ξεκαθαρίσματος πολιτικών λογαριασμών στην οποία εισήλθε η Ουάσιγκτον, καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μετά την πανηγυρική αθώωση του από μια τεράστια πλεκτάνη έστειλε ήδη, αμέσως μετά τη δημοσίευση του πορίσματος του Ρόμπερτ Μιούλερ, μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες με προειδοποιήσεις και… «υποσχέσεις».

Πλέον ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ανενόχλητος, έχει απασφαλίσει σε όλους τους τομείς, και φέρεται αποφασισμένος και να πάρει εκδίκηση από τους Δημοκρατικούς, και να προωθήσει με ταχύτητα τις πολιτικές του εντός και εκτός χώρας, κάτι που γρήγορα θα φανεί και στην Ελλάδα.
Δεν είναι τυχαίο πως στην ιστορική συνάντηση του με τον πρόεδρο της Βραζιλίας, Ζ.Μπολσονάρου, το σύνθημα που κυριάρχησε ήταν "τέλος ο σοσιαλισμός".
Πλέον ο Ν.Τραμπ εξαπολύωντας "κεραυνούς" ζητά τα "κεφάλια" των Peter Strzok, John Brennan, Andrew McCabe, Bruce Ohr ,Jim Comey, Glenn Simpson, Hillary Clinton, Μ.Ομπάμα. Για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ θέτει θέμα υπέρβασης των ορίων παρακολούθησης.
Το "ρεύμα" που έχει πλέον ο πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται και στο βίντεο όπου μιλά για τις "ελίτ". Η πατριωτική ατζέντα θα προωθηθεί με ταχύτητα "φωτός" πλέον.
Δηλώσεις Ν.Τραμπ
"Είναι ντροπή για την χώρα μας αυτό που έγινε. Εστησαν μια παράνομη πλεκτάνη.
Νικήσαμε τους διεφθαρμένους και κρατήσαμε την υπόσχεση μας στον αμερικανικό λαό. Αυτό πλέον τους έχει τρελάνει.
Πλέον θα ξεκινήσουν οι πραγματικές έρευνες εναντίον τους.
Κανένας άλλος πρόεδρος δεν πρέπει να ερευνηθεί για ένα «ψευδές αφήγημα»
Θα εξεταστούν σίγουρα αυτοί άνθρωποι, τους παρακολουθώ καιρό»
Η έρευνα Μούλερ είχε δύο σκέλη. Το πρώτο αφορούσε κατά πόσον η ομάδα, που ανέλαβε την προεκλογική του καμπάνια συνωμότησε ή συντόνισε τη δράση της με οποιονδήποτε τρόπο με τους Ρώσους. To δεύτερο σκέλος αφορούσε κατά πόσον υπήρξε παρακώλυση της Δικαιοσύνης.
Εμφανώς μουδιασμένα τα συστημικά μέσα ενημέρωσης στην απανταχού… γερμανική Ευρώπη μετέφεραν τα πικρά μαντάτα για την οριστική απαλλαγή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, που οδηγεί όχι μόνο στην απρόσκοπτη εξάντληση της θητείας του, αλλά είναι βέβαιο πως θα επανεκλεγεί. 
Ο Ν.Τραμπ με το αδιαπραγμάτευτο στιλ και την ξεκάθαρη πατριωτική ατζέντα του «Make America great again» αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει και πολύ δύσκολος αντίπαλος για τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης που επιχείρησαν να τον εξοντώσουν.
Τεράστια μιντιακά συγκροτήματα, τράπεζες, επιχειρηματικά λόμπι, σύσσωμο το στερέωμα του αμερικανικού Δημοκρατικού Κόμματος, Ρεπουμπλικάνοι «αντιφρονούντες», αστέρες του Χόλιγουντ και πίσω απ’ όλους βέβαια η κυρία του Βερολίνου ένωσαν δυνάμεις και συνωμότησαν για να τον καταστρέψουν.


The "Russian Collusion Delusion" hoax has been exposed as a total fraud. Now the real investigations should start.

List of people who need to be investigated. Who did we miss?

Peter Strzok
John Brennan
Andrew McCabe
Bruce Ohr
Jim Comey
Glenn Simpson
Hillary Clinton

📝
52 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Και τώρα οι ΗΠΑ "τρέχουν": Τέλος η οικονομική βοήθεια σε σοσιαλιστικές χώρες
Εκτελούμε την οδηγία του προέδρου και τερματίζουμε τα προγράμματα βοήθειας για τα οικονομικά έτη 2017 και 2018, ανέφερε το State Department
Η Ουάσινγκτον διακόπτει την οικονομική βοήθεια προς το Ελ Σαλβαδόρ, τη Γουατεμάλα και την Ονδούρα, ανακοίνωσε χτες το State Department μία ημέρα αφότου ο πρόεδρος Ν.Τραμπ επέκρινε δριμύτατα αυτές τις τρεις χώρες επειδή, όπως υποστηρίζει, στέλνουν παράνομους μετανάστες στις ΗΠΑ.
«Εκτελούμε την οδηγία του προέδρου και τερματίζουμε τα προγράμματα βοήθειας για τα οικονομικά έτη 2017 και 2018 για το Βόρειο Τρίγωνο» (σ.σ. όπως αποκαλούνται από κοινού οι τρεις χώρες) ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.
Την Παρασκευή (29/3), ο Ν.Τραμπ ανέφερε πως οι τρεις χώρες «συγκρότησαν» καραβάνια μεταναστών για να τους στείλουν στις ΗΠΑ. 
«Τους δίναμε 500 εκατομμύρια δολάρια. 
Πληρώναμε τεράστια χρηματικά ποσά και δεν θα τα πληρώνουμε πλέον επειδή δεν έκαναν τίποτα για εμάς», είπε, απειλώντας επίσης να κλείσει τα σύνορα με το Μεξικό.
Επίθεση Ν.Τραμπ και στην FED: "Εάν δεν εφάρμοζε γελοία νομισματική πολιτική όλα θα ήταν καλύτερα"
Μία ακόμη επίθεση ενάντια στη Fed και τη νομισματική της πολιτική εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ.
Η υποχώρηση της ανάπτυξης των ΗΠΑ στο α’ τρίμηνο 2019, αν και η Wall Street στο ίδιο διάστημα εμφάνισε εξαιρετική πορεία, «θύμωσαν» τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος στο tweet του αναφέρει:
«Εάν η Fed λανθασμένα δεν προχωρήσουμε σε αύξηση επιτοκίων, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο πληθωρισμός είναι πολύ χαμηλός και δεν είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε γελοία σύσφιξη της νομισματικής της πολιτικής, τότε η ανάπτυξη θα είχε φθάσει στο 3% και η αγορά θα βρίσκονταν υψηλότερα, ενώ οι διεθνείς αγορές θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση»…
Ν.Τραμπ: "Kλείνουν τα σύνορα με Μεξικό την επόμενη εβδομάδα"
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε πως θα κλείσει τα αμερικανικά σύνορα με το Μεξικό την ερχόμενη εβδομάδα, ή τουλάχιστον μεγάλα τμήματα των συνόρων, εάν το Μεξικό «δεν σταματήσει αμέσως όλους τους παράνομους μετανάστες που έρχονται στις ΗΠΑ» από εκεί.
«Εάν το Μεξικό δεν σταματήσει αμέσως ΟΛΟΥΣ τους παράτυπους μετανάστες που έρχονται στις ΗΠΑ (μέσω) των Νοτίων Συνόρων μας, θα ΚΛΕΙΣΩ τα Σύνορα, ή μεγάλα τμήματα των συνόρων, την επόμενη εβδομάδα» είπε ο Ν.Τραμπ.
Ο ίδιος επισήμανε ότι οι ΗΠΑ χάνουν χρήματα από το Μεξικό, «ειδικά εάν προσθέσουμε και το εμπόριο ναρκωτικών» κι επομένως «το κλείσιμο των Συνόρων θα είναι ένα καλό πράγμα!».
Eπιπλέον, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος καταφέρθηκε κατά του Μεξικού υποστηρίζοντας ότι «απλά παίρνουν τα χρήματά μας και μιλάνε».

Δείτε βίντεο
Robert Mueller was a Hero to the Radical Left Democrats, until he ruled that there was No Collusion with Russia (so ridiculous to even say!). After more than two years since the “insurance policy” statement was made by a dirty cop, I got the answers I wanted, the Truth.....
43,4 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό



....the Border, or large sections of the Border, next week. This would be so easy for Mexico to do, but they just take our money and “talk.” Besides, we lose so much money with them, especially when you add in drug trafficking etc.), that the Border closing would be a good thing!
38,8 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


The Mainstream Media is under fire and being scorned all over the World as being corrupt and FAKE. For two years they pushed the Russian Collusion Delusion when they always knew there was No Collusion. They truly are the Enemy of the People and the Real Opposition Party!
91,9 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Pronews.gr