19.3.19

Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο με ρόπαλα μεταξύ Πακιστανών μέρα μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους (βίντεο)

Γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα! Και εμείς τους χαϊδεύουμε ακόμα! Juan
(Συγνώμη αν προσβάλαμε τους συμπαθείς όνους)
Συμπλοκή μεταξύ παράνομων μεταναστών σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην οδό Αριστοτέλους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Δεν είναι η πρώτη και δεν πρόκειται να είναι ούτε η τελευταία φορά που αλλοδαποί προκαλούν επεισόδια στο κέντρο της πόλης, οι οποίοι κανονικά δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται στη χώρα.

Και λέμε κανονικά, καθώς η πλημμυρίδα αλλοδαπών που πλήττει την Ελλάδα, είναι ακόμη ένα σημάδι της γενικής ανωμαλίας στην οποία έχει περιπέσει ο τόπος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδες αλλοδαπών συνεπλάκησαν, στο πέταλο της Αριστοτέλους, κοντά στην είσοδο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιώντας ακόμα και ρόπαλα, για την διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, με τους αλλοδαπούς να τρέχουν στα γύρω στενά προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.
Τελικά αστυνομικοί της ομάδας Ζ κατάφεραν να ...προσαγάγουν δύο άνδρες υπήκοους Πακιστάν.
Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της Βουλής Ν.Βούτσης όσο και η αντιπρόεδρος Τ.Χριστοδουλοπούλου είχαν προ ημερών... απαιτήσει (!!!) την ενσωμάτωση στην κοινωνία όλων των αλλοδαπών στην Ελλάδα.
Αυτοί που θέλουν να τους..."εν-σωματώσουν" ας κάνουν την ..."εν-σωμάτωση" κατ ιδίαν, όχι δημοσίως προσβάλλοντας την δημοσία αιδώ! Juan
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η σελίδα Think Simple:

pronews