1.3.19

Κάναμε αίτηση στον ΔΟΜ για να φύγουν τζιχαντιστές από Ελλάδα & να κοπεί το επίδομα που τους δίνουμε - Πόσο πιο χαμηλά;

Πόσο πιο χαμηλά; Ανήμπορο το ελληνικό κράτος να προστατέψει τους πολίτες και να εφαρμόσει το σύστημα δικαίου, ζήτησε από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ) να παρέμβει για να φύγουν δηλωμένοι(!) τζιχαντιστές που ζουν στην χώρα μας και να διακοπεί το επίδομα που τους πληρώνουμε!

Το θέμα αποκαλύφτηκε όταν οι τζιχαντιστές δημιούργησαν πολλά προβλήματα και απειλούσαν τους Κούρδους πρόσφυγες στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν μαζί στους Αγίους Θεοδώρους της Κορίνθου.
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 20 του προηγούμενου μήνα και αμέσως οι Κούρδοι ενημέρωσαν τους ομοεθνείς τους στη Αθήνα ότι δέχονται στοχευμένες και συστηματικές απειλές από συγκεκριμένα άτομα που δηλώνουν τζιχαντιστές.
Μάλιστα οι Κούρδοι ανέφεραν ότι οι 3 από τους τζιχαντιστές που τους έχουν στοχοποιήσει είχαν μαχαιρώσει άλλους Κούρδους πρόσφυγες σε κέντρο υποδοχής στη Μυτιλήνη!
Οι απειλές ήταν πολύ σοβαρές και όπως είναι λογικό τρομοκράτησαν τον Κουρδικό πληθυσμό του ξενοδοχείου.
Η ομάδα των τζιχαντιστών αριθμεί συνολικά 9 άτομα, απειλούσε τους Κούρδους λέγοντας ότι:
"Για κάθε έναν αδελφό μας που σκοτώνετε εσείς στη Συρία, εμείς θα σφάζουμε έναν από εσάς.
Τα αδέλφια μας πίσω στην πατρίδα είναι άγγελοι του Αλλάχ και δεν μπορείτε να τους πειράξετε".
Οι απειλές επεκτάθηκαν ακόμα και στις γυναίκες τις οποίες η ομάδα των τζιχαντιστών τις καλούσε να φορούν μαντίλα αλλά οι ίδιες αρνούνταν. Ακόμα και τα παιδιά τους ενόχλησαν επειδή πετούσαν ψίχουλα ψωμιού στο πάτωμα.
Για τη ζοφερή αυτή κατάσταση οι Κούρδοι της Αθήνας ενημέρωσαν το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Στους αστυνομικούς επίσης διαβιβάστηκε αρμοδίως και κατάλογος με τα ονόματα των 9 εξτρεμιστών που δημιουργούν το πρόβλημα και θέλουν να τρομοκρατούν τους υπόλοιπους, κυρίως τους Κούρδους.

Σήμερα, Παρασκευή, το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής απέστειλε επιστολή (με υπογραφή του υπουργού Δημήτρη Βίτσα) προς το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης ζητώντας του να πάρει τη σχετική πρωτοβουλία και να απομακρύνει τους τζιχαντιστές από το ξενοδοχείο...
 ΠΗΓΗ: PRONEWS