9.3.19

Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλος Κρανιδιώτης,προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ  Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή την πρόσφατη αριστερή καταστολή στην Λέσβο, την Πτολεμαΐδα και τα Γιαννιτσά, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Σε μια χριστιανική χώρα πολίτες σύρονται στα δικαστήρια γιατί ύψωσαν τον Σταυρό της πίστεώς μας και η κρατική τηλεόραση τον χαρακτηρίζει "διχαστικό", ίσως γιατί ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι έποικοι του Σόρος και της Τασίας.

Άλλοι πολίτες συλλαμβάνονται προληπτικά ή καταστέλλονται άγρια γιατί τολμούν να ασκούν τα συνταγματικά δικαιώματά τους και να διαμαρτύρονται κατά της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών και των στελεχών της κυβέρνησης, που περιοδεύουν με την ουρά στα σκέλια, προσπαθώντας ματαίως να πείσουν για την μεγάλη διπλωματική "επιτυχία" του ΣΥΡΙΖΑ, που προσέφερε τεράστιες υπηρεσίες στον σκοπιανό σωβινισμό και αλυτρωτισμό. Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους κατασυκοφαντούμενους και διωκόμενους χριστιανούς και πατριώτες, που έκαναν το σφάλμα να μην φοράνε κουκούλες και να μην είναι μηδενιστές και απάτριδες βάνδαλοι ή χρυσοκάνθαροι των δουλεμπορικών ΜΚΟ. Η δυσανεξία του ΣΥΡΙΖΑ στην δημοκρατική έκφραση των πολιτών θα θεραπευτεί από τους πολίτες στην κάλπη δυνατά και πατριωτικά".

https://www.neadexia.gr/