1.3.19

Ένα μόνο κόμμα δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Δάνεια χωρίς τέλος για κόμματα και βουλευτές του "συνταγματικού τόξου”

Το δάνειο του Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Πολάκη είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, ενός παγόβουνου, το οποίο δεν είναι άλλο από το καθεστώς αδιαφάνειας και διαφθοράς, το οποίο επικρατεί στην πολιτική ζωή του τόπου. Και είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα ότι λίγες μόλις ημέρες πριν την αποκάλυψη του δανείου του, ο Πολάκης, έδινε στην δημοσιότητα φωτογραφίες του από την Νικαράγουα, σε μία από τις οποίες κρατούσε και… Καλασνίκοφ, στην Νικαράγουα που είχε πάει για να βοηθήσει τους μπολσεβίκους συντρόφους του στην συλλογή του καφέ!


Ο μπολσεβικισμός του τέλειωσε με την ανακοίνωση ότι σε ημέρες σκληρές, κατά τις οποίες είχε σταματήσει η οποιαδήποτε δανειοδότηση των τραπεζών προς τους πολίτες, αυτός πήρε με πάσα άνεση από την Attica Bank το… πενιχρό όπως με θράσος ισχυρίζονται οι σύντροφοί του, ποσόν των εκατό χιλιάδων ευρώ.

Πλήρης η κάλυψή του από τον Αλέξη Τσίπρα και οι νεομπολσεβίκοι προπαγανδιστές ανέπτυξαν μία επιχειρηματολογία, που δείχνει ότι δεν είναι τίποτε άλλο από μία γνήσια συνέχεια του διεφθαρμένου παλαιοκομματικού καθεστώτος! Έγραψαν και είπαν ότι εάν ήθελε (υπουργός ήταν …) θα μπορούσε να πάρει το ποσό αυτό κάτω από το τραπέζι από μία εταιρεία! Σοβαρώς “σύντροφοι”, είναι δικαιολογία αυτό;

“Είναι όμως μόνον ο Πολάκης;”

Είναι, όμως, μόνον ο Πολάκης; Σε απάντηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσαν λίστες με δάνεια πολιτικών προσώπων, όπου κάποια από αυτά ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ και άλλα ανέρχονται σε ουκ ολίγες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Δάνεια, όλα κατακόκκινα και εάν έσπαγαν την συνωμοσία σιωπής τα ΜΜΕ του συστήματος τότε θα έβγαζαν και τα δάνεια των μεγαλοδημοσιογράφων τα επίσης κατακόκκινα, τα οποία συναγωνίζονται τα δάνεια των πολιτικών

Είναι όμως μόνον τα δάνεια των πολιτικών προσώπων; Και τι γίνεται με τα δάνεια των κομμάτων; Από σχετικό δημοσίευμα σας παραθέτω το παρακάτω: “Τέσσερα μόνο κόμματα πήραν σε μια δεκαετία (2000-2011) δάνεια συνολικού ύψους 272 εκατ. ευρώ και χωρίς να δώσουν καμία εμπράγματη εγγύηση: ΝΔ: 106.431.000 ευρώ μόνο από την Αγροτική. ΠΑΣΟΚ: 92.292.000 ευρώ μόνο από την Αγροτική. ΚΚΕ: 10.977.000 ευρώ από την Εθνική, την Attica και την Marfin. Συνασπισμός: 8.277.000 ευρώ κυρίως από την Εθνική.”

Το παραπάνω δημοσίευμα είναι ελλιπές, αφού μόνο η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ πλησιάζει το κάθε δάνειό τους τα διακόσια εκατομμύρια ευρώ και που υπολογίζεται ότι με τους ρυθμούς που τα ξεχρεώνουν ότι θα χρειαστούν περισσότερα από 300 χρόνια για να τα αποπληρώσουν! Όμως, “ηθικό πλεονέκτημα” δεν διαθέτει η αριστερά, αφού και αυτοί χρωστούν για να μη μιλήσουμε για την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού 902 από το ΚΚΕ σε “οφσόρ” εταιρεία.

Ένα μόνο κόμμα δεν χρωστά ούτε ένα Ευρώ και αυτό είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ένα μόνο κόμμα δεν χρωστά και αυτό είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και στο μοναδικό κόμμα που δεν χρωστά με νόμο που ψήφισαν όλα τα άλλα κόμματα που χρωστούν, έκοψαν την χρηματοδότηση από το 2013… Αυτά ο Λαός τα βλέπει και έτσι σε άρθρο του δημοσιογράφου κ. Μενέλαου Τασιόπουλου στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” του Σαββάτου της 23ης Φεβρουαρίου 2019, άρθρο για τις διασταυρωμένες εκτιμήσεις - δημοσκοπήσεις των ξένων πρεσβειών αναφέρεται: 

"Χωρίς να εντάσσουν οι εκθέσεις την Ελλάδα στις χώρες του "ευρωσκεπτικιστικού πυρήνα" εκτιμάται ως εξόχως πιθανό η ακροδεξιά έκφραση της Χρυσής Αυγής να πετυχαίνει υψηλά ποσοστά (8%-11%), διατηρώντας την τρίτη θέση σε αριθμό εδρών στο επόμενο Κοινοβούλιο”.

Δάνειο Πολάκη, δάνεια πολιτικών, δάνεια κομμάτων και σκάνδαλα! Σκάνδαλα παντού… για τα οποία και ασφαλώς δεν φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αντί δικής μας απαντήσεως, το παρακάτω:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Η σκανδαλολογία δεν βοηθά ούτε την πολιτική, ούτε την οικονομία, αλλά ούτε και τα σκάνδαλα. Βοηθά μόνον την Χρυσή Αυγή», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο υπουργός, σε συνέντευξή του, δήλωσε εναντίον των Ειδικών Δικαστηρίων που αναφέρονται από την αντιπολίτευση, και της ποινικοποίησης, καθώς αυτή βοηθά μόνον τη Χρυσή Αυγή.”

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή ΑυγήΓραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής