1.3.19

Μεγάλο όνομα του αυστραλιανού υποκόσμου ο Άραβας επιχειρηματίας το οποίου το αυτοκίνητο ανατινάχθηκε στην Γλυφάδα

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο άνδρας που κτυπήθηκε το πρωί με παγιδευμένο αυτοκίνητο είναι ο ιδιοκτήτης του οχήματος ή ο οδηγός του όμως φαίνεται πως  πάλι οι ελληνικές Αρχές θα ασχοληθούν με την αυστραλιανή Μαφία.

Φυσικά τίθεται ένα ζήτημα για την Γλυφάδα η οποία έχει συγκεντρώσει όχι μόνο την ελίτ του εγχώριου εγκλήματος αλλά και του διεθνούς
Το όνομα που αναγράφεται στο δίπλωμα του αυτοκινήτου που ανατινάχθηκε συνταράσσοντας την περιοχή, ανήκει σε ένα αρχηγό της Μαφίας στην Αυστραλία ο οποίος σύμφωνα με αυστραλιανά ΜΜΕ βρίσκεται από το 2018 ή το 2017 στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα.
Ακόμα παραμένει άγνωστο αν είναι ο ίδιος ο σοβαρά τραυματίας από την έκρηξη ή αν είναι κάποιος συνεργάτης του.
Πάντως ο άνδρας που χειρουργείται με σοβαρά τραύματα στα χέρια και στα πόδια έχει χαρακτηριστικά ανθρώπου αραβικής καταγωγής.
Σύμφωνα πάντα με τα αυστραλιανά ΜΜΕ ο συγκεκριμένος άνδρας με τα αρχικά A.J.M. ήταν αρχιμαφιόζος στην Αυστραλία, διακινητής ναρκωτικών και υπαρχηγός σκληρής και αδίστακτης συμμορίας με μηχανές. 
Παρά το γεγονός ότι έχει διαφύγει από την Αυστραλία τα τελευταία χρόνια ο συγκεκριμένος άνδρας θεωρείται ότι παίζει ακόμα μεγάλο ρόλο στον υπόκοσμο της χώρας που δρούσε και έχει καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών αλλά και ήταν παρών στην απαγωγή του βαρόνου των ναρκωτικών Γουέιν Ρόντνει Σνάιντερ στην Ταϊλάνδη το 2015. 
Όπως γράφουν χαρακτηριστικά τα αυστραλιανά ΜΜΕ, «ο A.J.M. ζει στο πλούσιο παραλιακό προάστιο της Αθήνας, την Γλυφάδα, γνωστή και ως «τα ελληνικά Χάμπτονς».

Τα ΜΜΕ αναφέρουν επίσης ότι έχει μεταφέρει τις μαφιόζικες δραστηριότητές του στην Ελλάδα και συνεργάζεται με την ρωσική μαφία.
pronews