15.3.19

Aνακοίνωση-όνειδος από το ΓΕΣ για την αποπομπή του αλεξιπτωτιστή που τραγούδησε το «Μακεδονία ξακουστή»

Aνακοίνωση-όνειδος από το ΓΕΣ για την αποπομπή του αλεξιπτωτιστή που τραγούδησε το «Μακεδονία ξακουστή» με την οποία υποστηρίζει πως η διακοπή της εκπαίδευσής του έγινε για να εξακριβωθεί... «αν παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων»
Φυσικά όσοι έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις και ειδικότερα στα αλεξίπτωτα γνωρίζουν ότι είναι σύνηθες φαινόμενο ετών οι υποψήφιοι αλεξιπτωτιστές κατά την διάρκεια των αλμάτων να τραβούν φωτογραφίες παλαιότερα και βίντεο/φωτογραφίες στην σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

Για όλες αυτές τις φορές που «παραβιάστηκαν οι κανόνες ασφαλείας», έγινε κάποια ΕΔΕ;
«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΚΔ) Μ.Ε. κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστού (ΣΒΕΑ) της αντίστοιχης Σχολής, φέρεται να παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων.
Είναι σε εξέλιξη Απλή Διοικητική Εξέταση από τη Διοίκηση της Σχολής για τη διερεύνηση των συνθηκών, που άπτονται αποκλειστικά και μόνο, στην παραβίαση των κανόνων ασφαλείας.
Η Σχολή Αλεξιπτωτιστών διατηρεί μία μακρά παράδοση μηδενικού δείκτη ατυχημάτων την οποία οφείλει να συνεχίσει.
Συνταγματάρχης (ΑΣ) Ιωάννης Χειμαριός
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ»
«Προσβλητική» για το σώμα των Ελλήνων αλεξιπτωτιστών χαρακτήρισε την ποινή της αποβολής από τους αλεξιπτωτιστές του Ελληνα καταδρομέα που έπεσε στο κενό με το αλεξίπτωτο τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή», ο πρόεδρος της Δύναμης Ελληνισμού, βουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος!
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Αξίζει να σημειωθεί ότι προσφάτως απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ ο ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκης περί συνθημάτων υπέρ της Μακεδονίας από μέλη των ΕΔ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε πως «δεν αναφωνήθηκαν τέτοια συνθήματα»
Δηλαδή έχει δημιουργηθεί ενάντιο κλίμα προς πατριωτικά εμβατήρια από τον γνωστό «προοδευτικό χώρο»
Να πούμε ότι επρόκειτο για έναν πρωτότυπο και διαφορετικό τρόπο για να στείλει το δικό του μήνυμα για την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια  ο Σφακιανός καταδρομέας.
«Βρίσκομαι σε Μακεδονικά εδάφη και έτσι όπως φεύγω από το ελικόπτερο στο κενό άρχιζα να αγναντεύω από κει ψηλά την Ελλάδα μας, την Μακεδονία μας....
Στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα που αγναντεύω την Ελλάδα μας με έπιασε μια συγκίνηση και μια θλίψη για την πληγωμένη μας Ελλάδα, την πουλημένη μας Ελλάδα καθώς πρόγονοι μας άφησαν το αίμα τους σε αυτά τα εδάφη για την ελευθερία την δικιά μας σήμερα...
Έτσι λοιπόν αναφώνησα ένα τραγούδι για την Μακεδονία μας σε αυτούς που την πούλησαν χωρίς την θέληση μας....
Για μας τους Έλληνες όμως η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική....
Έτσι λοιπόν αυτό το βίντεο θα ήθελα να φτάσει σε αυτούς που πούλησαν την Μακεδονία ώστε να καταλάβουν ότι Έλληνες δεν πουλιούνται ούτε αγοράζονται και όταν θα έρθει ύστατη στιγμή όλοι Έλληνες θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους....
Στο δια ταύτα εσείς που τα πουλήσατε όλα να ξέρετε ότι μόνο στα χαρτιά έχετε πουλήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες....Αντιθέτως ,την ψυχή μας και τον ηρωισμό μας δεν πρόκειται να τον πουλήσετε ποτέ και όσο ζούμε θα υπερασπίζουμε την πατρίδα....
Ένα μήνυμα από τον Καταδρομέα/Αλεξιπτωτιστή Μπούχλη Εμμανουήλ...»

Πηγη:pronews
Και μόνο το ότι κατά τη διάρκεια της πτώσεως, τραγουδούσε απτόητος, δείχνει το υψηλό επίπεδο εκπαιδεύσεως και την πολύτιμη παρουσία του στις ειδικές δυνάμεις. Βέβαια προέχει το δήθεν πρόβλημα ...ασφαλείας που ισχυρίζονται οι ευρισκόμενη σε διατεταγμένη  "έρευνα" προϊστάμενοί του. Βέβαια δεν θα ενοχλούσε την πολιτική ηγεσία αν τραγουδούσε αντάρτικο τραγούδι.
 Ποιος είναι χαμένος από όλη αυτή τη γελοία ιστορία; Η αχαρακτήριστη νοοτροπία της πολιτικής ηγεσίας που κρύπτεται επιμελώς και οι Ένοπλες δυνάμεις που στερούνται έναν ικανότατο και ατρόμητο  αλεξιπτωτιστή. Όσον αφορά τον ίδιο; Στεναχώρια του (να μη γράψω κάτι άλλο,,,)
 Σε λίγο- μόλις τελειώσει τη θητεία του- θα είναι στο σπίτι του και  στο μεταξύ δεν θα χρειάζεται να υφίσταται τέτοια σκληρή εκπαίδευση.
Επιπλέον, όλο και κάποιος  Έλληνας θα βρεθεί να του προσφέρει μία καλή εργασία- αν δεν έχει ό ίδιος δική του. Προσωπικά - αν είχα τη δυνατότητα-μετά τη κατάρρευση του καθεστώτος- θα τον μονιμοποιούσα στις ΕΔ.ως Υπαξιωματικό.
Α. Αλεξανδρής