4.2.19

Ο Ν.Μαστοράκης «πυροβολεί» το Survivor 3: «Η προπαγάνδα της MIT κρύβεται κάτω από την δήθεν ελληνοτουρκική φιλία»

Ευθεία επίθεση προς τον ΣΚΑΙ, τους παίχτες του Survivor και του τον στενό φίλο του Ρ.Τ.Ερντογάν Αντζούν έκανε ο Νίκος Μαστοράκης
Ο δημοσιογράφος με δυο post στο Facebook «ξεφτίλισε» το ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο «φωνάζει» από μακριά ότι είναι στημένο από άλλα κέντρα, εκτός Ελλάδος, όπως ήδη η τηλεοπτική συντάκτρια του pronews.gr Αναστασία Κομνηνού σημείωσε με σημερινό της άρθρο:

Το πρώτο του post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αφορούσε τον ΣΚΑΙ και τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί λέγοντας πως «Μύρισε αντρίλα».
«MYΡΙΣΕ ΑΝΤΡΙΛΑ
Επανήλθε στον Σκάϊ ο α λα Τουρκ πολιτισμός του Ατσούν. Καλοσχεδιασμένη, προγραμματισμένη διείσδυση για πλύση αφελών εγκεφάλων και λίγο λάδι στη φωτιά που ανάβει ο δικτάτωρ Έρντο στην περιοχή μας.
Το Survivor είναι ο Δούρειος Ίππος που εξοικειώνει το μεσοαστικό νοικοκυριό στην ιδέα μιας πιο στενής συνύπαρξης με το γειτονικό βάρβαρο πολεμόχαρες έθνος. Αυτή η χρονιά (Phase III) του σχεδίου, αντιπαραθέτει την ελληνική αντρίλα εναντίον της τουρκικής για να ανάψουν λίγο τα αίματα της τηλεθέασης που πέρυσι ήταν ψόφια.
Μέσω στέρησης στοιχειώδους υγιεινής και το idrotila feeling των ομάδων, μια θα νικάνε οι Έλληνες, μια οι Τούρκοι. Φανατισμένα τρολάκια θα κατακλύζουν με χωλή τα αντικοινωνικά δίκτυα. Θα χάσκει το στόμα κάθε λιγούρη (και λιγούρισας) με τα μπουτάκια και τα βυζάκια και τα μούσκουλα, κάθε αγράμματη παπαριά θα γίνεται σλόγκαν και τα καθημερινά τρίωρα, κάτω απο τα κίβδηλα περί φιλίας των λαών, θα κρύβουν τα προπαγανδιστικά σχέδια της ΜΙΤ. Κι αν όλα αυτά σας ακούγονται σαν ευφάνταστη συνομωσιολογία, αναρωτηθείτε: Σε μια εύφλεκτη εποχή που οι Τούρκοι ανοιχτά και πρόστυχα προκαλούν θερμά επεισόδια, είναι φρόνιμο να εικονογραφείς καθημερινή αντιπαράθεση των δύο λαών με το πρόσχημα του «παιχνιδιού;» Και πότε, στην ιστορία των ριάλιτι, έγινε κάτι παρόμοιο, π.χ. Βενεζουέλα-Κολομβία, Ισραήλ-Παλαιστίνη, Βόρεια-Νότια Κορέα;
Αν το πολεμικό concept πετύχει και ο υπερπατριώτης Σκάϊ τα ‘κονομήσει, άντε με το καλό, του χρόνου Μακεδονία εναντίον Μακεδονίας και Κύπρος-Κατεχόμενα. Brilliant?», έγραψε χαρακτηριστικά.

pronews