4.2.19

"Τρέξτε" άμεσα τη δωρεάν μετακίνηση των στρατιωτικών


Να "τρέξουν" άμεσα τα θέματα της μετακίνησης των Στρατιωτικών ζητά με αναφορά του προς τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Υποδομών και Μεταφορών, ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης.

Επισυνάπτει μάλιστα το δελτίο τύπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών, που ενημερώνει  για τα σημαντικά ζητήματα που έθεσαν τα μέλη της στη συνάντηση που είχαν με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και τη Διευθύντρια του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, που είναι τα εξής:

- Δωρεάν μετακίνηση των εν ενεργεία Στρατιωτικών με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Μ.Μ.Μ)

- Ελεύθερη διέλευση από τους Σταθμούς Διοδίων της Αιτωλοακαρνανίας και των Σερρών από και προς τις Μονάδες που υπηρετούν.



"Οφείλουμε όλοι να δηλώνουμε έμπρακτα το σεβασμό μας στις Ένοπλες Δυνάμεις που αποτελούν θεμέλιο για την Πατρίδα μας" επισημαίνει ο Γιώργος Κατσιαντώνης , που ζητά άμεσα λύσεις από τους αρμόδιους Υπουργούς στα θέματα των στρατιωτικών.

Η αναφορά του Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κατσιαντώνη, έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ: «Απαιτούνται λύσεις για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των Στρατιωτικών, ιδίως ως προς θέματα που αφορούν στη δωρεάν μετακίνηση των εν ενεργεία Στρατιωτικών με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Μ.Μ.Μ) και την ελεύθερη διέλευση από τους Σταθμούς Διοδίων της Αιτωλοακαρνανίας και των Σερρών από και προς τις Μονάδες που υπηρετούν».

Παρακαλούμε για την επαλήθευση ή τη διάψευσή σας, το σχετικό σχολιασμό και τις ενέργειές σας περί του εν θέματι αναφερομένου εγγράφου, και συγκεκριμένα της από 2-2-2019 εγγράφου επιστολής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ, η οποία επισυνάπτεται στην παρούσα, προκειμένου για την πληροφόρησή σας.

http://www.enoplos.gr