25.2.19

Κακοκαιρία: Εικόνες καταστροφής στην Κρήτη - Ένας αγνοούμενος στα Χανιά


Συναγερμός έχει σημάνει στα Χανιά όπου αγνοείται ένας 61χρονος οδηγός, το όχημα του οποίου παρασύρθηκε από τα νερά ορμητικού χειμάρρου στον Εμπρόσνερο του δήμου Αποκορώνου. «Δυσοίωνες» οι προβλέψεις για ακόμα ισχυρότερες βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη, η οποία μετρά ήδη τις πληγές της από το πέρασμα της «Ωκεανίδος». Δριμύ ψύχος και πολικές θερμοκρασίες, αρκετούς βαθμούς υπό το μηδέν, επικρατούν στα βόρεια ορεινά της χώρας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση των αρχών στην περιοχή Εμπρόσνερος Αποκορώνου για τον εντοπισμό άνδρα ηλικίας 61 ετών, η τύχη του οποίου αγνοείται από το μεσημέρι.
Σύμφωνα με το δήμαρχο Αποκοκρώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη, ο αγνοούμενος κινείτο με το αυτοκίνητό του σε αγροτικό δρόμο κοντά σε χείμαρρο που διέρχεται από το σημείο.
Το όχημα εντοπίσθηκε σε σημείο του ποταμού Βατουδιάρη, ωστόσο σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου άνδρα. Στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας και κάτοικοι της περιοχής.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι περίπου 1,5 ώρα πριν από το περιστατικό, οι Αρχές είχαν προχωρήσει στον απεγκλωβισμό δύο ατόμων από όχημα στην ίδια περιοχή.