10.2.19

25 ΧΡΟΝΙΑ Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ 1994 – 2019, ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ - ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2019

 ΛΕΣΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ
Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

25 ΧΡΟΝΙΑ Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ 1994 – 2019,
ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ - ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2019

Το Σάββατο 02 Φεβρουάριου 2019 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «ΣΕΡΙΦΗΣ» η Ετήσια Συνεστίαση – Κοπή Βασιλόπιτας και τα 25 ΧΡΟΝΙΑ από ιδρύσεως της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας.  
   Ο ΜΑΒΙΔΗΣ Τάσος ο τυχερός του φλουριού της πίτας μια εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ.
   Κατά την διάρκεια της εκδήλωσις τιμήθηκε η ΤΑΡΣΙΝΗ Αντωνία για την πολύτιμη προσφορά της στο ΤΜΗΜΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ και την υποστήριξη της Λέσχη και  γυναίκα κάτοχος πτυχίου συσκευαστή στρογγυλού στρατιωτικού τύπου αλεξιπτώτων, για την κατάκτηση της Πρώτης θέσης σε διαγωνισμό συσκευασίας αλεξίπτωτου στη Σλοβακία  ως μοναδική γυναίκα διαγωνιζόμενη μεταξύ ανδρών, την απονομή έκανε ο κ. ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ Αντώνιος από τα ιδρυτικά μέλη της Λέσχης.
    Επίσης τιμήθηκε η Ομάδα «ΟΛΥΜΠΙΟΙ», αγωνιστική ομάδα της Λέσχης όπου συμμετέχει κυρίως σε αγώνες με στρατιωτικού ενδιαφέροντος αντικείμενα, για  την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους ΚΓ΄ και ΚΔ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΈΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ κατά το έτος 2018 την απονομή στους Ομαδάρχες: για τους ΚΓ΄ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ Χρήστο και για τους ΚΔ΄ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ Δημήτριο έκανε ο Πρόεδρος της Λέσχης ΜΑΣΤΡΟΘΑΝΑΣΗΣ Αντώνιος.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

   Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Αλεξιπτωτιστών (U.E.P.), καλεί όλους τους υπηρετήσαντες στις Ειδικές Δυνάμεις (απόστρατους - έφεδρους) που θέλουν να γίνουν μέλη και να λάβουν μέρος στις δραστηριότητες της (Αλεξιπτωτισμό - Καταδύσεις - Ganyoning -Ομάδα Διάσωσης - Πορείες κ.α.).
   Επίσης όλοι οι έφεδροι των Ενόπλων Δυνάμεων, ασχέτου βαθμού, έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις δραστηριότητες της Λέσχης, ως φίλοι.
   Για περισσότερες πληροφορίες, στα γραφεία της Λέσχης, Δ/νση Θεσσαλονίκης 10, Κατερίνη 60134, Τηλ: 6937678050 - 6944441067  Fax : 2351033069
http://katadromeispierias.blogspot.com και e-mail: lekal.pierias@gmail.com