16.1.19

EKTAKTO: Αιματηρή συμπλοκή με ληστές στην Κάτω Κηφισιά - Μπαράζ πυροβολισμών - Ένας νεκρός


Άγριες σκηνές με πυροβολισμούς  εξελίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην κάτω Κηφισιά
Συγκεκριμένα, αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ, που ήταν εκτός υπηρεσίας, είδε πέντε(!) τσιγγάνους  να επιχειρούν να απαγάγουν  μια ηλικιωμένη γυναίκα, και την επιβίβασαν με τη βια στο αυτοκίνητό τους.
Ο αστυνομικός  που αντιλήφθηκε το συμβάν ακολούθησε με τη μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ που οδηγούσε  και στη διάρκεια της καταδίωξης πυροβόλησε στα λάστιχα του αυτοκινήτου.
Οι δράστες πέταξαν έξω από το αυτοκίνητο την ηλικιωμένη και κατάφεραν να διαφύγουν.
Ο αστυνομικός πυροβόλησε στα λάστιχα του αυτοκίνητου, με το οποίο προσπάθησαν να διαφύγουν, για να τους ακινητοποιήσει, παρ΄ όλα αυτά ανέπτυξαν ταχύτητα.
Μετά από λίγη ώρα ένας εκ των τσιγγάνων διεκομίσθη σε κλινική, τραυματισμένος στην πλάτη από σφαίρα σε κρίσιμη κατάσταση.
Αμέσως μετά το περιστατικό, ο αστυνομικός ενημέρωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ για το συμβάν, το οποίο με τη σειρά του τον ενημέρωσε ότι ο δράστης έφερε σφαίρα στην πλάτη και κατέληξε. 
Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο αστυνομικός διαπίστωσε ότι τρεις τσιγγάνοι κακοποιοί επιχειρούσαν να απαγάγουν(!)  την  ηλικιωμένη γυναίκα επιβιβάζοντάς την με τη βία μέσα στο αυτοκίνητό τους. 
Ο αστυνομικός τους ακολούθησε και λίγη ώρα μετά υπήρξε συμπλοκή, ενώ οι κακοποιοί άφησαν την ηλικιωμένη μέσα στη μέση του δρόμου.
Ο ίδιος είναι κάτοικος της περιοχής και γνωρίζει την ηλικιωμένη.
Έξω από το Νοσοκομείο Υγεία όπου μεταφέρθηκε ο τσιγγάνος υπάρχει αναστάτωση γιατί έχουν συγκεντρωθεί αρκετοί (...)  ενώ επίσης αναζητά η Αστυνομία τους λοιπούς εμπλεκόμενους  στο περιστατικό.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες,  η ηλικιωμένη έπεσε θύμα αρπαγής  από τους τσιγγάνους  με σκοπό την εκβιαστική ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ.
pronews

Μπράβο στον αστυνομικό. Θα πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι ότι δεν βρισκόμαστε στην Ελλάδα του 1960 αλλά του 2019, όπου το έγκλημα ανθεί και τυχόν " νομικές ευαισθησίες" θα πρέπει να αποφευχθούν.Με την ενέργειά του έσωσε τη ζωή της απαχθείσης.Αυτό φτάνει και τα καλύπτει όλα. Άτομα της συγκεκριμένης φυλής έχουν αποθρασυνθεί  από τη κυβερνητική πολιτική και ευθύνονται για  το 70-80% των εγκλημάτων κάθε μορφής.

Κάθε αντίδραση ομοφύλων τους θα πρέπει να παταχθεί παραδειγματικά και να εκλείψουν οριστικά τα γκέτο που έχουν δημιουργήσει σε διάφορες περιοχές και που είναι
-αν είναι δυνατόν- απροσπέλαστα  απο την αστυνομία!!!
Φ. Ιωάννου

_____________________________________