26.1.19

"Συνεχίζουμε το έργο του ΕΑΜ, με τη συμφωνία των Πρεσπών"!!!


Δεν είναι η πρώτη φορά που οι βουλευτές χρησιμοποιούν τις ιστορικές περιόδους αλα καρτ. Η κ. Σία Αναγνωστοπούλου όμως το τερμάτισε καθώς πριν από τέσσερις ημέρες, κατά την έναρξη της συζήτησης της Συμφωνίας των Πρεσπών, είπε στην αρμόδια επιτροπή πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία για να συνεχίσει το έργο του ΕΑΜ και σήμερα κατηγόρησε την αντιπολίτευση πως με την ρητορική της γυρίζει την χώρα στον… εμφύλιο!!!

Σύμφωνα με τα επίσημα πρακτικά της Βουλής η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ είπε προκειμένου να υποστηρίξει την «Συμφωνία των Πρεσπών»: ««Θα κλείσω λέγοντας ένα πράγμα. Η Αριστερά σε αυτό τον τόπο δεν πρόδωσε ποτέ αυτό το λαό. 

Η Αριστερά σε αυτό τον τόπο έφτιαξε το ΕΑΜ. Αυτή ήταν που αντιστάθηκε και μαζί με την εθνική ανεξαρτησία συνδύασε την κοινωνική ισότητα και δικαιοσύνη (Πότε έγινε αυτό;)

Είναι το ΕΑΜ που συνομίλησε με όλη την Ευρώπη και έφτιαξε ευρωπαϊκό μέτωπο. Είναι αυτή η Αριστερά, η δική μας, που παίρνει τη συνέχεια από εκείνη την περίοδο και για αυτό εντάσσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών σε αυτή τη μεγάλη ιστορία που έχουμε διανύσει. Ευχαριστώ πολύ».Φαίνεται ότι  έχετε σκοπό  συνεχίσετε το "έργο" του ΕΑΜ και ίσως να προκαλέσετε εμφύλιο πάλι με τις πράξεις και τους λόγους σας.
Δεν σας το συνιστώ...
Πάντως μάλλον όλα αυτά είναι θεωρίες, γιατί οι εκλογές είναι πολύ κοντά και αυτά τα ποσοστά  των γκάλοπς που είναι προκατ, δεν εκφράζουν τη θέληση του Ελληνικού λαού.
Πιστεύουμε ότι οριακά θα μπείτε στη Βουλή. Λοιπόν, βρείτε κούτες να βολέψετε τα πράγματά σας από τα υπουργεία, γιατί σύντομα θα εγκατασταθούν εκεί  νεοεκλεγέντες.

Με ανάλογη εκτίμηση,

Juan (Χουάν)