19.1.19

Πάνω από το 80% Των Ελλήνων είναι στην Πρίζα. Φορτώνει...«Φορτώνει ΕΙΡΗΝΙΚΟ ρεύμα ομολογίας» για την Ελληνικοτάτη Μακεδονία μας.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Άντε και την πέρασαν την συμφωνία.
Άραγε μπορούν να διαχειριστούν το μετά.
Άδηλο το μετά…
Το βέβαιον είναι ότι θα εμφανιστούν πολλοί πατριώτες του γλυκού νερού ως σωτήρες πάνω σε στημένες εξέδρες στο μέλλον.
Τέτοιους είχαμε πολλούς και πάντα μας χαντάκωναν, γιατί ήταν σε αγαστή συνεργεία και μυστική διαβούλευση με το ίδιο κύκλωμα.
Πρέπει να έρθει μια νέα εθνική τραγωδία (αναπάντεχη απώλεια ζωτικού κυριαρχικού μας χώρου) και μετά μπορεί να βάλουμε μυαλό;
Αλλά θα κλάψουμε πρώτα, θα φοβηθούμε, θα σοκαριστούμε.
Όμως τώρα , όπως χαρακτηριστικά νουθετούσε ο μεγάλος Σαράντος Καργάκος, «το θέμα είναι εμείς τι επιλογή θα κάνουμε; Θα θέλουμε να είμαστε απόγονοι του Λεωνίδα ή του Εφιάλτη; Θα θέλουμε να είμαστε απόγονοι του Κολοκοτρώνη ή του Νενέκου; Εδώ είναι το ζήτημα».
Πρόσφατα αγιορείτης ασκητής έλεγε:
« - όλα είναι ναρκοθετημένα, όλα είναι εικονικά και φτιαχτά»
« - η λύση θα δοθεί μέσα από μια αλληλουχία συγκυριών»
« - όμως η οποιαδήποτε διαμαρτυρία του λαού ανεβαίνει στον ουρανό ως ΠΡΟΣΕΥΧΗ , σαν να λέμε «ΚΥΡΙΕ καταλάβαμε που μας πάνε, άλλαξε την Εθνική πορεία μας»»
Και ο ίδιος ο Γέροντας σε μια αποστροφή του λόγου του μας είπε κάτι παράδοξο και πρωτάκουστο:
« - Παιδί μου έχω την αίσθηση, ότι στα συλλαλητήρια που γίνονται, ανάμεσα στο πλήθος βρίσκεται ανωνύμως και ο ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΟΣ του ΘΕΟΥ, ο προφητευόμενος ΔΙΚΑΙΟΣ ΤΟΥ, για αυτό και υπάρχει αυτή η Πνευματική Ανάταση»
« -Τελικά, ότι και να σκεφτούν οι ξένοι να μας κάνουν είναι υποχρεωμένοι από το σχέδιο της Οικονομίας του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ να αποτύχουν»
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Τίποτε δεν χάθηκε, ήρθε η στιγμή να επαναπροσδιορίσουμε την ζωή μας μέσα σε πραγματική Δημοκρατία - Ισοτιμία και Εθνική Αξιοπρέπεια.
Δρ. Κωσταντίνος Βαρδάκας

Αναρτήθηκε από km58