5.1.19

Αρπαγή Ν. Μαυρίκου: Οι δράστες ζήτησαν λύτρα 1.000.000 ευρώ - Τι είπε ο επιχειρηματίας



Η υπόθεση της αρπαγής του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου βρίσκεται, παρά την απελευθέρωσή του σε πλήρη εξέλιξη.

Πληροφορίες που φέρεται να έδωσε ο ίδιος στους αστυνομικούς λύνουν το μυστήριο με τα λύτρα, καθώς οι δράστες φαίνεται ότι ζήτησαν ποσό 1.000.000 ευρώ.

Ο Νίκος Μαυρίκος είπε σύμφωνα με πληροφορίες στους αστυνομικούς ότι οι δράστες που τον απήγαγαν έξω από το σπίτι του στον Πειραιά ότι του ζήτησαν ένα υπερβολικό ποσό. Το 1.000.000 ευρώ που ζήτησαν οι δράστες, όπως είπε ο επιχειρηματίας τους εξήγησε ότι δεν ήταν σε θέση να το βρει.

Παραμένει άγνωστο πως η ομηρία του Νίκου Μαυρτίκου έφτασε στο τέλος της. Ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε ότι οι δράστες ήταν βίαιοι απέναντί του. Είπε, σύμφωνα με πληροφορίες πως δέχθηκε χτυπήματα στα χέρια και το πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να καλέσουν τον επιχειρηματία για νέα κατάθεση, καθώς όσο περνάει ο καιρός και ηρεμεί μετά την περιπέτεια των οκτώ ημερών στα χέρια των απαγωγέων του είναι ίσως σε θέση να δώσει κάποια παραπάνω στοιχεία που θα βοηθήσουν στην έρευνα.

Οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν την περίπτωση Μαυρίκου ως “κλασική” υπόθεση απαγωγής-αρπαγής, ειδικά από τη στιγμή που το θύμα κατέθεσε πως οι δράστες του έδωσαν να φορέσει άλλα ρούχα.

Είναι μια κίνηση που δείχνει ότι οι εγκληματίες είναι επαγγελματίες του είδους, καθώς φαίνεται ότι γνώριζαν πως με τον τρόπο αυτό δεν θα αφήσουν ίχνη του dna τους.

pronews


Κάτι δεν "κολλάει" σ αυτή την υπόθεση...
Efenpress