17.12.18

ΣΚΑΪ: Το κράτος κώφευσε στις επανειλημμένες καταγγελίες μας για απειλές «Κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί κατέστησαν τον σταθμό στόχο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του


«Η τρομοκρατική επίθεση που δεχθήκαμε σήμερα τα ξημερώματα δεν θα μας πτοήσει» αναφέρει ο ΣΚΑΪ σε ανακοίνωσή του για την βομβιστική ενέργεια που σημειώθηκε τα ξημερώματα στις εγκαταστάσεις του σταθμού στο Φάληρο.
Η διοίκηση του σταθμού επισημαίνει ότι «ο ΣΚΑΪ δυστυχώς έχει στοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια» και πως «κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί κατέστησαν τον σταθμό στόχο».

«Μετά την σημερινή δραματική εξέλιξη οφείλουν να αντιληφθούν τη βαρύτητα και την πλήρη διάσταση των εμπρηστικών δηλώσεων τους» σημειώνει.
 Καταγγέλλει παράλληλα πως «το κράτος που έχει την υποχρέωση να ενθαρρύνει την πολυφωνία και να προστατεύει την ασφάλεια των μέσων ενημέρωσης και των εργαζόμενων σε αυτά, κώφευσε στις επανειλημμένες καταγγελίες μας για απειλές κατά του ΣΚΑΪ».
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως οι εργαζόμενοι του σταθμού θα συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους «όπως πρέπει, ελέγχοντας την εξουσία με ανεξαρτησία και σθένος» και προστίθεται: «Δεν εκβιαζόμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν τρομακρατούμαστε όπως έχουμε αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια».
naftemporiki.gr