8.12.18

Οργή της αριστεράς κατά Χρυσής Αυγής για τις κινητοποιήσεις των Μαθητών - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Είχαν συνηθίσει για πάρα πολλά χρόνια και συγκεκριμένα για 44 ολόκληρα χρόνια από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα τα σχολεία να είναι κέντρα αντεθνικής προπαγάνδας από δασκάλους και καθηγητάδες της συμφοράς, από “καλαμαράδες και δημοκόπους και μπολσεβίκους για του ολέθρου τα έργα βαλτούς” όπως λέει ο ποιητής.
Όμως όλα κάποτε τελειώνουν και ήταν φαίνεται ανάγκη να κυβερνήσει την Πατρίδα μας για τέσσερα χρόνια η αριστερά για να καταλάβει ο λαός και πρώτα απ΄ όλα η νεολαία με το ένστικτο της αδάμαστης εφηβείας το αλάνθαστο ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι παριστάνουν τους… προστάτες του λαού.

Δυσάρεστη η έκπληξή τους από το γεγονός ότι σε ολόκληρη την χώρα οι μαθητές βγήκαν στους δρόμους, κρατώντας ψηλά Σημαίες Γαλανόλευκες και όχι σύμβολα και λάβαρα κομμουνιστικά. Τους προκαλεί οργή το ότι τα Ελληνόπουλα ξεσηκώθηκαν για ένα εθνικό θέμα, το ζήτημα της Μακεδονίας μας. Οργίασαν σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς τα ορφανά του Μαρξ, που έχουν επιβάλλει στα ΜΜΕ μία κόκκινη χούντα και αμέσως έδειξαν με το δάκτυλο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Όχι “σύντροφοι” δεν ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ήταν το Έθνος που ξύπνησε, ένα ολόκληρο Έθνος χωρίς κομματικές ταμπέλες.

Για το θέμα μίλησε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου του 2018 και συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων: Αλέξης Τσίπρας - Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ 1η Δεκεμβρίου 2018: "Είναι πολύ σοβαρό ζήτημα το ότι τα σχολεία μας μολύνονται από το δηλητήριο του φασισμού και της ακροδεξιάς. Η δική μας Αριστερά δεν κουνάει το δάχτυλο σε κανένα 16αρη και 17αρη", δεν το έκανε ποτέ, "δεν θα κουνήσω σήμερα το δάχτυλο σε κανένα 16αρη, δεν θα τον χαρακτηρίσω, δεν θα τον ταυτίσω με μια εγκληματική νεοναζιστική συμμορία. Δεν θα χαρίσουμε τα νιάτα της πατρίδας μας στους βάνδαλους της ιστορίας αυτού του τόπου.”

Για το ποιοι είναι οι “βάνδαλοι” το γνωρίζει πολύ καλά ολόκληρος ο λαός. Είναι αυτοί που καταστρέφουν σχολεία και Πανεπιστήμια εδώ και δεκαετίες και δεν είναι άλλοι από τους συντρόφους σας της αριστεράς. Είναι αυτοί που όχι μόνον καταστρέφουν χώρους πανεπιστημιακούς και σχολικούς, αλλά μετά τις “καλές” καταλήψεις τους, όχι μόνον αφήνουν πίσω τους ρημάδια, αλλά κλέβουν και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές για να μη μιλήσουμε για τις μολότωφ με τις οποίες καταστρέφουν τις περιουσίες αθώων πολιτών…

Σε σχεδόν 1.000 καταλήψεις οι οποίες έγιναν από τους πατριώτες μαθητές δεν έγινε ούτε μία καταστροφή. Ποιοι είναι οι βάνδαλοι Αλέξη Τσίπρα; Όσο για αυτό το οποίο είπε περί “δηλητηρίου του φασισμού και της ακροδεξιάς”, αυτό που αποκαλεί δηλητήριο είναι η αγνή και καθαρή βούληση της Ελληνικής Νεολαίας να σηκώσει το κεφάλι ενάντια στον εθνομηδενισμό, ενάντια στην ιδεολογική και πολιτική τυραννία της αριστεράς. Μιας αριστεράς, που πολύ σύντομα θα ανήκει στο περιθώριο.

Είπε όμως και κάτι άλλο ο Αλέξης Τσίπρας, το οποίο επίσης χρήζει απαντήσεως. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στους μαθητές που συμμετείχαν σε αυτήν την μεγάλη εθνική κινητοποίηση, είπε: “Όλοι αυτοί που συμμετείχαν σε καταλήψεις που υποκίνησε η ακροδεξιά, να κάτσουν και να μελετήσουν την ιστορία της πατρίδας μας. Να δουν: Ποιος στο όνομα της πατρίδας, συνεργάστηκε με τον κατακτητή. Ποιος στο όνομα της πατρίδας, έκανε την Ελλάδα κρανίου τόπο με ξερονήσια και βασανιστήρια. Να δουν ποιοι στο όνομα της πατρίδας πρόδωσαν την Κύπρο; …

Αυτοί που συνεργάστηκαν με τον κατακτητή, αυτοί που στο όνομα της Πατρίδας έκαναν την Ελλάδα κρανίου τόπο, δεν ήταν άλλοι από τους συναδέλφους σας του συνταγματικού τόξου, αλλά και οι σύντροφοί σας κομμουνιστές. Ποιος ξεχνά ότι το 1940 και 1941 υπήρχε το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ και οι κομμουνιστές, υπακούοντας  στην γραμμή της Μόσχας καλλιεργούσαν ένα πνεύμα ηττοπάθειας;

Και όσο για την προδοσία της Κύπρου πράγματι υπήρξε! Όμως οι τελευταίοι που ευθύνονται γι’ αυτήν είναι οι Έλληνες Εθνικιστές, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι η Κύπρος προδόθηκε από τους ανθρώπους των Αμερικάνων όχι μόνον μέσα στις Ένοπλες δυνάμεις και μέσα πράγματι και στο στρατιωτικό καθεστώς, αλλά και στον πολιτικό κόσμο! Όλοι γνωρίζουμε ότι η περίφημη μεταπολίτευση στηρίχθηκε επάνω στην προδοσία της Κύπρου, μία προδοσία για την οποία δεν έγινε ποτέ μία δημόσια δίκη. Γιατί άραγε; Ποιος είχε συμφέρον για το κουκούλωμα της κυπριακής τραγωδίας; Ποιοι ήταν αυτοί που έκαναν νόμο το 1975 με τον οποίο αναβάλλεται η δίωξη για κάθε αδίκημα σχετικό με την υπόθεση της Κύπρου; Ποιοι είπαν το περίφημο “η Κύπρος είναι μακριά”; Ποιος φταίει για αυτό;

Ας μη μιλά, λοιπόν, για Ιστορία και για προδοσίες η αριστερά. Ας μη μιλούν για προδοσίες αυτοί που όχι μόνον μοίραζαν προκηρύξεις με τις οποίες καλούσαν σε λιποταξία τους στρατιώτες στην Μικρά Ασία, αλλά και πολλά χρόνια αργότερα στον “Ριζοσπάστη” του 1935, δήλωναν υπερήφανοι για την προδοσία τους!

Ριζοσπάστης 12 Ιουλίου 1935: «Αν δεν νικιόμασταν στη Μικρασία, η Τουρκία θα΄τανε σήμερα πεθαμένη και μεις Μεγάλη Ελλάδα. Τη «λευτεριά» μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τούρκικου λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ. Ασία  πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των Εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε αυτού όχι μόνο για να διαιωνίσει τη ξενική κυριαρχία πάνω στον Τούρκικο λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο.  Γι αυτό, εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε».

Ας μη μιλούν για προδοσίες, κουνώντας το δάκτυλο στα Ελληνόπουλα, που φωνάζουν για την Μακεδονία αυτοί που υπακούοντας στις εντολές της κομμουνιστικής διεθνούς υποστήριζαν την ανθελληνική θέση για ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη. Ας μη μιλούν για προδοσίες αυτοί που σήμερα υπηρετώντας τον ξένο παράγοντα ξεπουλάνε τα εθνικά συμφέροντα χωρίς αιδώ.

Ας το πάρουνε είδηση. Τα πράγματα άλλαξαν! Η αριστερά χρεωκόπησε και την χρεωκόπησαν οι ίδιοι αριστεροί με την διακυβέρνησή τους με αποκορύφωμά της την συμφωνία των Πρεσπών. Η Νεολαία που βγήκε στους δρόμους είναι η Ελλάδα που αρχίζει να ξυπνά και τα χρόνια που έρχονται θα είναι πραγματικά σκληρά, μα και υπέροχα!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής