3.12.18

Ραγδαίες εξελίξεις στη Ρόδο: Κοντά στη σύλληψη των δραστών οι Αρχές- Δύο άνδρες οι δολοφόνοι της άτυχης φοιτήτριας

 Στενεύει ο κλοιός για τους δολοφόνους της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλίδου στη Ρόδο.
Κλειδί για τη σύλληψη των δραστών, αποτελεί το οπτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει οι λιμενικές αρχές απο δύο τουλάχιστον σημεία, από το δρομολόγιο θανάτου που ακολούθησε ο δράστης με τη φοιτήτρια.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες της "Ροδιακής", η εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο για συλλήψεις είναι ένα βίντεο που έφθασε στα χέρια των αρχών χθες το βράδυ και το οποίο δείχνει καθαρά μέσα σε αυτοκίνητο τη φοιτήτρια και ένα ακόμη άτομο που πιθανολογείται πως είναι ο δράστης.
Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν επίσης, ότι στο έγκλημα σε βάρος της φοιτήτριας, εμπλέκονται δύο τουλάχιστον άτομα.
Στα χέρια των αρχών αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ήδη λίστα με τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήνα, γεγονός που θεωρείται καθοριστικό για τον εντοπισμό του δράστη.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες οι Αρχές καταλήγουν σε δύο άνδρες ως δράστες της δολοφονίας.
Όπως αναφέρεται ένας εκ των ανδρών και δράστης της δολοφονίας φέρεται να είναι αλλοδαπός ενώ συνεργός του είναι ένας Έλληνας.
Οι Αξιωματικοί του Λιμενικού, που είναι αρμόδιοι για την έρευνα, θεωρούν ως δράστη τον αλλοδαπό και ως συνεργό τον Έλληνα.
Από ώρα σε ώρα αναμένονται ανακοινώσεις στην πόλη της Ρόδου, όπου η κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν.
Οι  Αρχές έχουν αντλήσει κρίσιμα στοιχεία για τη δολοφονία της φοιτήτριας πολύ από το άνοιγμα των τηλεφωνικών συνομιλιών, που είχε 21χρονη κοπέλα  λίγο πριν χάσει τη ζωή της με αυτόν τον άγριο τρόπο.
Φωτογραφία ντοκουμέντο: Η άτυχη Ελένη Τοπαλίδου νεκρή στα βράχια.
 pronews.gr