14.12.18

Αποδοκιμασίες στην ομιλία Τσίπρα – Πώς απάντησε ο πρωθυπουργός

Πολύ άσχημη εντύπωση έκανε η  εμφανέστατη παρουσία ενόπλων ανδρών της ασφαλείας  πολύ κοντά στον ομιλητή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του!!!

Στην έναρξη της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη έγινε ένα περιστατικό που θα συζητηθεί. Σε κάποιες αναφορές του στη Μακεδονία, μερίδα των συγκεντρωμένων στο Παλέ ντε Σπορ προχώρησαν σε αποδοκιμασίες για να αντιδράσει ο κ. Τσίπρας λέγοντας:
«Φίλες και φίλοι, πολίτες της Θεσσαλονίκης, αυτή είναι η απτή απόδειξη ότι μόνο σε μία δημοκρατική συγκέντρωση, μίας δημοκρατικής δύναμης, μπορούν να έχουν το θάρρος να έρθουν κάποιοι με διαφορετική άποψη Πείτε μου εσείς που αλλού θα μπορούσε να συμβεί αυτό, στις συγκεντρώσεις της ακροδεξιάς, του μίσους και της μισαλλοδοξίας;» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε:
__________________
Δεν αναφέρθηκε καθόλου στις ...προληπτικές συλλήψεις των διαφωνούντων και μη πολιτών και τη μεταγωγή τους στο Αστυνομικό Μέγαρο!
__________________
«Εδώ μπορούν να ρθουν γιατί ξέρουν ότι εδώ είμαστε δημοκράτες πολίτες, με παράδοση στο διάλογο, την αντιπαράθεση των απόψεων. Αλλά γνωρίζουν ότι εδώ χτυπά η καρδιά της δημοκρατίας, εδώ χτυπάει η καρδιά του ζωντανού διαλόγου».
Ηταν η στιγμή που είπε για τη ρητή δέσμευση που ανέλαβε στις τελευταίες εκλογές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τον κόσμο φώναξε ένα σύνθημα «Μακεδονία Ξακουστή», αποδοκιμάστηκε και τον πέταξαν έξω από το Παλέ.

 πηγή: in.gr