6.12.18

Παίζουν με τη φωτιά.....



O ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να... κατευνάσει τα πνεύματα! Συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη για την συμφωνία των Πρεσπών


Στον ΣΥΡΙΖΑ, σε μια προσπάθεια να περιοριστούν οι αντιδράσεις από τη Β. Ελλάδα για τη συμφωνία των Πρεσπών, μετά και τις καταλήψεις στα σχολεία, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν πολιτική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, στο Παλέ ντε Σπορ, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα!

Τη συγκέντρωση ανακοίνωσε ο γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξη Τύπου. Μάλιστα σε μία προσπάθεια να «ζεσταθεί το κλίμα» από το ΣΥΡΙΖΑ λένε πως η Θεσσαλονίκη (;) λέει «ναι» στη δημοκρατία και όχι στον εθνικισμό και το διχασμό.
Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτή τη συγκέντρωση και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, είπε ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ, λέγοντας ότι χωρίζει τους Έλληνες σε πατριώτες και προδότες, και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει αν συμφωνεί με το σύνθημα, «Η δημοκρατία πρόδωσε τη Μακεδονια».
__Σχόλιο συνεργάτου μας:________________________
Για ποια δημοκρατία; 
Γι αυτήν που γράφει στα παλιά της τα παπούτσια (τουλάχιστον), τις αποφάσεις του Αρείου Πάγου και του Συμβουλίου της Επικρατείας;
Γι αυτήν που το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος το κάνει ΝΑΙ!!!
Γι αυτήν που δε λαμβανει υπ όψιν τη θέληση του 80% του Ελληνικού λαού για το θέμα της Μακεδονίας;
Γι αυτήν που δεν (τολμά) κάνει δημοψήφισμα για το μπακαλόχαρτο των Πρεσπών;( Όπως έκαναν τα Σκόπια)!
Γι αυτήν που επιτρέπει στους "ρουβικωνες" να οργιάζουν ;
Γι αυτήν που έχει "παραχωρήσει" τα Εξάρχεια στους αναρχικούς;
Γι αυτήν που έχει μεταστρέψει τα πανεπιστήμια σε οίκους ανοχής, στέκια αναρχικών, λαϊκές αγορές ναρκωτικών και χώρους προστασίας κακοποιών;
Γι αυτήν που ξεπουλάει εθνικά εδάφη και κυριαρχικά δικαιώματα;
Γι αυτήν που δεν έχει καμία σχέση με το...όνομά της;
 Όχι τέτοια "δημοκρατία" δεν τη θέλουμε όπως δεν θέλουμε και αυτούς που την εκφράζουν.
 Εθνικιστές δεν λέγονται αυτοί που αγαπούν τη πατρίδα τους και την υπερασπίζονται, αλλά αυτοί που θέλουν να την επεκτείνουν εις βάρος άλλων κρατών, αν και ακόμη κι  αυτό δεν  είναι κατακριτέο, αν σκεφθούμε ότι τα κράτη που μας περιτριγυρίζουν έχουν σχεδόν όλα καταλάβει δικά μας εδάφη.
Σύμφωνα με τις "δημοκρατικές" τους  απόψεις, όποιος δεν είναι με το κόμμα τους  και διαφωνεί με το ξεπούλημα της Μακεδονίας κ.λ.π., είναι φασίστας , ρατσιστής κ.λ.π. 
Ας έχουν υπ όψη τους ότι ο λαός ξύπνησε και να τα αφήσουν αυτά γιατί κανείς μας δεν θέλει να γεμίσει η Ελλάδα από "κίτρινα γιλέκα"
Το να μαζευτούν στη Θεσσαλονίκη πάλι, δεν είναι σοφό, γιατί και η αστυνομία βαρέθηκε να μεταφέρει δυνάμεις από όλη τη χώρα για να τους προστατέψει από την οργή του λαού.
Φ. Ιωάννου