21.12.18

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ !!!!

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
vasilakis2Θεσσαλονίκη 20-12-2018







ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Τελικά αποδείχτηκε με την σημερινή κατάθεση των αναδρομικών στους συνταξιούχους, η εκδικητικότητα της κυβέρνησης σε βάρος των απόμαχων στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας....


Χωρίς καμιά εξήγηση, χωρίς κανένα λογικό υπόβαθρο υπολογισμού, κατέθεσαν αναδρομικά ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ !!!


Αυτό θα πει κάνουμε ότι θέλουμε !!!!
Αυτό θα πει ότι σας κλέβουμε και δεν σηκώνουμε και αντιρρήσεις !!!



Αντί ποσών 4.000 ευρώ έως 12.000 ευρώ, κατατέθηκαν αναδρομικά ποσά από μηδέν ευρώ, έως ποσό που ερευνάται.


Με πρώτη ανάγνωση, εύκολα συμπεραίνει και ο πιο δύσπιστος, ότι, στην Δημοκρατία των αναρχοάπλυτων και του Κουφοντίνα, έρχονται να μας πουν ότι μας γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, έτσι απλά και εκδικητικά.


Δικαιωνόμαστε ως Σωματείο για ακόμη μια φορά, όταν συνιστούσαμε στα μέλη μας, να προβούν σε αγωγές για το θέμα αυτό, καθώς ο νόμος επιστροφής των αναδρομικών, αναφέρει ότι εφόσον τα Δικαστήρια επιδικάσουν διαφορετικό ποσό από το αποδοθέν αναδρομικό ποσόν που θα δώσει η Κυβέρνηση, τότε θα αποδοθεί η διαφορά μόνο σε όσους κατέθεσαν αγωγές.


Η Ένωσή μας, θα συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία και θα προσφύγει όπως ο νόμος ορίζει και σε κάθε περίπτωση δύναται, να διαπιστώσει και να μεταφέρει σε όλους εσάς, ότι, ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ – ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ.


Στις 14-01-2019 και ώρα 17.00 δεν πρέπει να λείψει κανείς από την εκδήλωση της Ένωσης που θα διεξαχθεί σε αίθουσα του PORTO PALACE στην Θεσσαλονίκη, όπου θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις, με την συμμετοχή των νομικών μας συμβούλων.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ – ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ . 


ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
Α΄ Αντιπρόεδρος