26.12.18

Ελλάδα, χώρα ανασφάλειας: Το 70% των πολιτών φοβούνται ότι θα τους κλέψουν, θα τους ληστέψουν ή θα τους κακοποιήσουν!

Το 70% των Ελλήνων ανησυχεί μήπως πέσει θύμα εγκληματικής δραστηριότητας σύμφωνα με την έρευνα του Εθνικού Μετσόβιου Πανεπιστημίου.
Ενώ η εγκληματικότητα καλπάζει (ακόμα σε και σε θεωρούμενες καλές περιοχές όπως η Γλυφάδα, ειδικά η Ανω Γλυφάδα, η εγκληματικότητα καταγράφει αύξηση μέχρι 100% σε σχέση με το προ δεκαετίας επίπεδο) οι πολίτες πιστεύουν ότι κινδυνεύουν  ανά πάσα στιγμή να τους κλέψουν, να τους ληστέψουν, να τους βιάσουν ή να πουλήσουν ναρκωτικά στα παιδιά τους.
Βασική αιτία της εγκληματικότητας, το κύμα των παράνομων μεταναστών που κατακλύζει την χώρα, έχοντας τα πρωτεία στην «βαριά» εγκληματικότητα σε ποσοστό 70%!
Οι περισσότεροι ανησυχούν για τη διάρρηξη στο σπίτι, σε ποσοστό 41,8%, ενώ ακολουθεί η ληστεία ή επίθεση στον δρόμο (31,3%) και η ασφάλεια των παιδιών σε δημόσια μέρη, όπως στο πάρκο ή στη διαδρομή για το σχολείο (30,7%).
Το 28% των ερωτηθέντων ανησυχεί για τη χρήση ή και τη διακίνηση ναρκωτικών, το 26,7% για «κλοπή του αυτοκινήτου τους» και το 26% μήπως πέσει «θύμα εγκληματικής ενέργειας όσο περιμένουν ή χρησιμοποιούν κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς». 
Οι γυναίκες φοβούνται περισσότερο από τους άνδρες μήπως πέσουν θύματα σωματικής βίας (12,2%) και σεξουαλικής κακοποίησης (26,7%).
Τα υψηλότερα ποσοστά στο ερώτημα πόσο φοβούνται τη ληστεία ή την επίθεση στον δρόμο, καταγράφονται στους δήμους Αθηναίων, Καλλιθέας, Περιστερίου, Ιλίου και Πετρούπολης.
pronews
O λαός πρέπει να ψηφίσει εκείνο το κόμμα, που θα τον πείσει ότι θα  αδειάσει τη χώρα από τους παρείσακτους ψευτομετανάστες. Μόνο έτσι θα αποκατασταθεί η τάξη και η ασφάλεια.
juan