20.12.18

Ρόδος: Μαρτυρίες «καίνε» τον 19χρονο - Η «δράση» του τέσσερις ημέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης


ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ανατριχίλα προκαλούν τα νέα στοιχεία για τη δράση των κατηγορουμένων στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη - Μαρτυρίες αποκαλύπτουν ότι υπήρξαν κοπέλες που «ενέδωσαν» στην επιμονή του 19χρονου μετά από τον θάνατο της άτυχης φοιτήτριας
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, φίλος του 19χρονου δήλωσε ότι λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία συνέχιζε να αναζητά τη συντροφιά κοριτσιών.
Μάλιστα, περιέγραψε ένα περιστατικό στο οποίο ήταν αυτόπτης μάρτυρας, εξηγώντας ότι μπροστά στα μάτια του πήρε μια 18χρονη κοπέλα με το αμάξι.
Στη συνέχεια, ο 19χρονος ζήτησε από τον φίλο του να τους ακολουθήσει, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε.
«Η κοπέλα είχε έρθει στην πλατεία εδώ να αράξουμε και αυτή, εκεί που αράζαμε με τα αυτοκίνητα και με τις μοτοσυκλέτες. Ήρθε στην παρέα ο 19χρονος και λέει "έλα και συ". Εγώ όμως δεν πήγα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, όταν μίλησε στην Αστυνομία του «έφυγε ένα βάρος». 
Το περιστατικό αυτό επιβεβαίωσε στο κανάλι και μια φίλη της 18χρονης, προσθέτοντας ότι στο αυτοκίνητο υπήρχε και ένας 23χρονος.
«Το Σάββατο πριν τον πιάσουν είχε πάει βόλτα με μία κοπέλα. Μου είπε ότι το Σάββατο ήταν στον Ευαγγελισμό, και κάνει ο 19χρονος, "πάμε βόλτα". Η κοπέλα είπε "εντάξει, πάμε" και πήγαν στην παραλία "Έλλη". Εκεί έγινε ό,τι έγινε και μετά την πήγαν στο "Ενυδρείο". Ήρθε και ένας άλλος μετά, δεν μπορώ να πω το όνομά του, έγινε ό,τι έγινε και μετά την άφησαν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τι έδειξε η άρση απορρήτου της άτυχης φοιτήτριας 

Σύμφωνα τον τηλεοπτικό σταθμό Star, οι εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό της άτυχης φοιτήτριας, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, δείχνουν πως μέχρι την ημέρα της δολοφονίας της, στις 27 Νοεμβρίου, μιλούσε κυρίως με την καλύτερή της φίλη.
Από τις 28 και μετά οι δικοί της την αναζητούν.
Στις 30 του μηνός εμφανίζονται πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο και την κολλητή της. Την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη, η οποία, συμπτωματικά, μένει στην ίδια οδό με τον Έλληνα κατηγορούμενο.
Υπενθυμίζεται πως το κινητό της 21χρονης φοιτήτριας μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί. 
Την ίδια στιγμή, οι καθαρές τοξικολογικές της κοπέλας καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς των δύο κατηγορουμένων, οι οποίοι στην κατ' αντιπαράσταση εξέτασή τους, είχαν πει πως είχαν καταναλώσει αλκοόλ και οι τρεις.
Το ποσοστό αλκοόλ που ανιχνεύτηκε στο αίμα της 21χρονης είναι μόλις 0.15 γραμμάρια ανά λίτρο, ποσοστό που δεν αντιστοιχεί ούτε σε ένα ποτήρι κρασί.
newsbomb