21.11.18

Κανείς δεν το πρόσεξε έγκαιρα ή έκανε πως δεν το είδε;

Αν δεν αποσυρθούν ΑΜΕΣΩΣ, να μην αγοράσει κανείς αστυνομικός αυτά
τα "ημερολόγια"
Efenpress


Ημερολόγιο της ΕΛ.ΑΣ με τα Σκόπια ως «Μακεδονία» και τα Κατεχόμενα ως «Β.Κύπρος»

Τη διενέργεια διοικητικής έρευνας διέταξε η Ελληνική Αστυνομία καθώς διαπιστώθηκε ότι στα ημερολόγια του Σώματος για το 2019 έχει εκτυπωθεί χάρτης που αναφέρει την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» και το ψευδοκράτος ως "Βόρεια Κύπρος".
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, τα ημερολόγια έχουν εκτυπωθεί από ιδιωτική εταιρεία και, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «σε έναν από τους χάρτες που εμπεριέχονται σε αυτά, εκ παραδρομής έχουν αποτυπωθεί εσφαλμένα ονομασίες γειτονικών μας χωρών».
Οπως ενημερώνει μάλιστα η ΕΛΑΣ, ανακαλούνται άμεσα όσα από τα ημερολόγια έχουν διατεθεί σε αστυνομικές Υπηρεσίες.
-----------------------------------------------
Hμερολόγιο της ΕΛ.ΑΣ για το 2019 κυκλοφόρησε με τα Σκόπια ως "Μακεδονία" και τα Κατεχόμενα ως "Βόρεια Κύπρος" . Τεράστιο σκάνδαλο στους "κόλπους" της Ελληνικής Αστυνομίας που εξηγεί και τον ξυλοδαρμό των διαδηλωτών σε Πρέσπες και ΔΕΘ.
Εδώ και λίγη ώρα σύσσωμη η οικογένεια της αστυνομίας βοά και συνταράσσεται από το ανήκεστο ολίσθημα του ονοματολογικού προσδιορισμού δύο γεωγραφικών χώρων που προκαλούν το εθνικό συναίσθημα της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Συνδικαλιστές καλούν τον Αρχηγό της Αστυνομίας να διατάξει ΕΔΕ για τους ανιστόρητους "μανδαρίνους".
Η ατζέντα που διατίθεται προς πώληση σε όλες της αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας περιλαμβάνει χάρτη που αναγράφει τη FYROM ως Μακεδονία.
Ο ίδιος χάρτης αναφέρει το ψευδοκράτος της Κύπρου ως Βόρεια Κύπρο.
Φαινόμενα παρακμής όπως αυτό θα ήταν αστεία αν δεν ήταν τόσο σοβαρά.
Κάποιος ας θυμίσει στην φυσική ηγεσία της Αστυνομίας τον όρκο που έχει δώσει.
Δείτε την επίμαχη φωτογραφία: