6.11.18

Βίντεο: Αλβανοί κατεβάζουν και κλέβουν την Ελληνική Σημαία στην Κρήτη

Θέμα γοήτρου πλέον για τους Κρητικούς η σύλληψη των δραστών
Οι προκλήσεις αλβανικών στοιχείων μετά την δολοφονία του Έλληνα ομογενή Κ.Κατσίφα συνεχίζονται και εντός Ελλάδος καθώς ένα απίστευτο περιστατικό που έχει προκαλέσει οργή στους κατοίκους της Κρήτης σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου.

Αλβανοί κατέβασαν από τον ιστό την Ελληνική σημαία και την έκλεψαν.
Όπως δείχνει και το βίντεο δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής κατεβαίνουν από μια άσπρη κλούβα, ανεβαίνουν πάνω στον ιστό, κατεβάζουν την Ελληνική σημαία και στην συνέχεια επιβιβάζονται σε μία άσπρη κλούβα και φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο Αλβανοί εργάζονται σε οικοδομικές εργασίες στην ευρύτερη περιοχή και το λευκό όχημα με ρεθυμνιώτικες πινακίδες ήταν ενοικιαζόμενο.
Στο βίντεο που τράβηξε ανυποψίαστος πολίτης, καθώς δεν γνώριζε αρχικά περί τίνος πρόκειται (νόμιζε πως θα γίνει αλλαγή της σημαίας λόγω φθοράς) φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα τους αλλά και ο αριθμός πινακίδας του οχήματος.
Τα στοιχεία έχουν ήδη δοθεί στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης που αναζητούν τους δράστες.
Ο εντοπισμός τους είναι θέμα ωρών καθώς η ταυτότητα τους είναι γνωστή.
Το πρωί στο σημείο συγκεντρώθηκαν ντόπιοι οι οποίοι ήθελαν να πιάσουν στα χέρια τους τους δύο δράστες, οι οποίοι όμως δεν εμφανίστηκαν.
pronews