27.11.18

Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα ΑΕΚ-Αγιαξ: Μολότοφ, κροτίδες και επέμβαση από τα ΜΑΤ - Αγριες συγκρούσεις (φωτό, βίντεο)

Σοβαρά επεισόδια με πετροπόλεμο και βόμβες μολότοφ σημειώθηκαν στο ΟΑΚΑ πριν από την αναμέτρηση του Champions League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άγιαξ.
Περίπου μια ώρα πριν από τη σέντρα, η ένταση στο ΟΑΚΑ κορυφώθηκε. Οπαδοί της ΑΕΚ συγκρούστηκαν με εκείνους του Άγιαξ. Οι οπαδοί εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ και κροτίδες, ενώ στην εξέδρα των Ολλανδών μπήκαν τα ΜΑΤ. 
Η ένταση κράτησε επί περίπου δέκα λεπτά, ενώ στην κερκίδα των Ολλανδών έπεσε πολύ ξύλο.
Αποτέλεσμα ήταν να παρέμβουν τα ΜΑΤ, με τις δυνάμεις καταστολής να κάνουν χρήση χημικών, ενώ λίγο αργότερα εισέβαλαν και στην κερκίδα των οπαδών του Άγιαξ.
Όσο πλησίαζε, δε, η ώρα της έναρξης του αγώνα είχαν μείνει άναυδοι και κοιτούσαν προς την κερκίδα, τόσο οι διαιτητές, όσο και οι παίκτες του Άγιαξ που έκαναν ζέσταμα, με τους τελευταίους να απευθύνουν έκκληση στους οπαδούς τους να ηρεμήσουν.
Νωρίτερα σημειώθηκαν και νέα επεισόδια στο Γκάζι μεταξύ οπαδών του Αγιαξ και των ΜΑΤ λίγο πριν τον αγώνα για το Champions League με την ΑΕΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας προκαλούσαν τις αστυνομικές δυνάμεις και επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.
Στο σημείο επικράτησε μεγάλη ένταση με χημικά, χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και κυνηγητό στους δρόμους.
Μετά την επέμβαση των ΜΑΤ, οι οπαδοί του Αγιαξ περιορίστηκαν και αφού τέθηκαν υπό έλεγχο, μπήκαν στα πούλμαν για να μεταβούν στο ΟΑΚΑ.




-------------------------------------


VERGÜENZA. Otro acto de violencia se apoderó del fútbol, esta vez en la previa del encuentro por entre Ajax y AEK en Atenas. Se cruzaron los ultras de ambos equipos y finalizó en tragedia.

15 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό