4.10.18

Times: Η Λέσβος είναι η μήτρα της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Ευρώπη

Ποιος μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι ανάμεσά τους δεν υπάρχουν τούρκοι πράκτορες που μόλις πάρουν εντολή θα ενεργήσουν δολιοφθορές ή  ακόμη και επίθεση  αντιπερισπασμού εκ των νότων κατά του Ελληνικού Στρατού, ταυτόχρονα με τουρκική αποβατική ενέργεια; Τι περιμένουμε για να τους στείλουμε από εκεί που ήλθαν και αν αυτό δεν είναι δυνατόν, τόσο δύσκολο είναι να τους μεταφέρουμε βιαίως με πλοία στην Αφρική; Τι φοβόμαστε μήπως ενοχληθούν οι... "αδελφές"  χώρες της Ε.Ε ;     Juan

Σε μήτρα της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Ευρώπη έχει μετατραπεί η Λέσβος σύμφωνα με τους βρετανικούς Τimes αφού όπως αναφέρει η εφημερίδα «Η Ελλάδα έχει αναλάβει κατεπείγουσα δράση για την αντιμετώπιση ισλαμιστών εξτρεμιστών που έχουν διεισδύσει σε ένα μεγάλο στρατόπεδο προσφύγων στη Λέσβο και φέρεται να εξαναγκάζουν τους μετανάστες να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος»επικαλούμενη ανώτερο αξιωματούχο της αστυνομίας. 
Φυσικά η εφημερίδα πιστή στο δόγμα της παγκοσμιοποίησης κατακρίνει την Ελλάδα για τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων και ότι αυτό αποτελεί μια εκ των αιτιών στρατολόγησής τους από τους μαχητές τους ISIS.
«Η Ελλάδα επικρίνεται όλο και περισσότερο από άλλες χώρες της Δύσης για τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης που υπομένουν χιλιάδες πρόσφυγες στο στρατόπεδο της Μόρια. Εδώ και καιρό υπήρξε φόβος ότι οι συνθήκες θα μπορούσαν να αποτελέσουν γόνιμο έδαφος για ριζοσπαστικοποίηση», σχολιάζει το δημοσίευμα και προσθέτει:
«Η απέλαση των υπόπτων έρχεται εν μέσω παρατεινόμενων ανησυχιών σχετικά με το γεγονός ότι οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους εκμεταλλεύονται ροές προσφύγων από τη Συρία και άλλα μέρη της Μέσης Ανατολής για να διεισδύσουν στην Ευρώπη». 
Πιστεύεται ότι, από τον Μάρτιο του 2016 απελάθηκαν από τους ελληνικούς καταυλισμούς 120 τρομοκράτες του ISIS, όταν η ΕΕ συνήψε συμφωνία, σύμφωνα με την οποία σχεδόν όλοι οι πρόσφυγες που είχαν εισέλθει στην Ελλάδα έπρεπε να επιστραφούν στην Τουρκία εκτός εάν τους χορηγήθηκε πολιτικό άσυλο.
Αρκετοί από τους απελαθέντες υπόπτους συνελήφθησαν πέρυσι αφού προσπάθησαν ξανά να εισέλθουν παράνομα στην Ελλάδα μέσω των χερσαίων συνόρων με την Τουρκία.
«Οι πληροφορίες συνεχίζονται συνεχώς από τις ευρωπαϊκές αστυνομικές υπηρεσίες κι έχουμε πολλούς ανθρώπους στην περιοχή και πολλούς μηχανισμούς που εκτελούν ελέγχους σε υπόπτους», δήλωσε ο αξιωματούχος υπό καθεστώς ανωνυμίας.
«Με περίπου 55 προσφυγικά κέντρα σε ολόκληρη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων πέντε νησιά του Αιγαίου, στην Ελλάδα έχουν εγκλωβιστεί 60.000 μετανάστες από τότε που τα κράτη της Ε.Ε και των Βαλκανίων σφράγισαν τα σύνορά τους το 2015»
Ωστόσο, εκείνο το έτος, δύο τρομοκράτες που εμπλέκονται στις επιθέσεις στο θέατρο Bataclan στο Παρίσι έφτασαν στη Γαλλία μέσω της Ελλάδας. Και οι δύο παριστάνοντας τους πρόσφυγες, χρησιμοποίησαν πλαστά διαβατήρια της Συρίας για να εισέλθουν στη χώρα.
Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι 924 πρόσφυγες στη Μόρια έχουν συλληφθεί για εγκλήματα όπως εμπορία ναρκωτικών και λαθρεμπόριο πλαστών διαβατηρίων.
Πέρυσι, μια ομάδα Βρετανών ερευνητών βοήθησε να αποκαλυφθεί ένα δίκτυο πώλησης πλαστών διαβατηρίων της Ε.Ε που είχε βοηθήσει χιλιάδες μετανάστες να φτάσουν στη Βρετανία.
Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι, ο καταυλισμός στη Μόρια έχει γίνει τόπος προσηλυτισμού από το Ισλαμικό Κράτος. Τα φερόμενα ως θύματα ισχυρίζονται ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει αναλάβει τον έλεγχο ενός τμήματος του στρατοπέδου και χρησιμοποιεί ανεξέλεγκτη βία κατά των Σύρων και των Κούρδων.
«Η κατάσταση στη Μόρια και στο εξωτερικό δεν είναι καλή. Και δυστυχώς, υπάρχει πολλή εγκληματικότητα και βία που αντιμετωπίζουμε», δήλωσε ο αξιωματούχος.
Σημειώνεται ότι για την Μόρια έγινε εκτενές ρεπορτάζ από την γερμανική DW το οποίο και παρουσίασε το pronews.gr και ότι πρόκειται για άλλο ένα κατόρθωμα που επετεύχθη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καθώς διαμέσου των προσφυγικών ροών που γέμισαν με αλλοδαπούς τη νήσο Λέσβο και προφανώς και άλλα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, εγκαταστάθηκαν και συμμορίες του ISIS οι οποίες διεξάγουν εμπόριο ναρκωτικών και έχουν δημιουργήσει κυκλώματα πορνείας όπως συμβαίνει στον καταυλισμό της Μόριας.
Χρησιμοποιούν μάλιστα προς την επίτευξη των σκοπών αυτών, απροκάλυπτα βία επικαλούμενοι την Σαρία. 
Η ουσία είναι ότι όλα τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών με τα ρεπορτάζ για τις «ανυπόφορες συνθήκες ζωής στα Μόρια δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μοχλοί πίεσης για να μεταφερθούν στην ηπειρωτική Ελλάδα οι τρομοκρατικοί πυρήνες του ISIS και ήδη κάποιοι από αυτούς το έχουν καταφέρει!
Κάτι που έντεχνα το κάνουν σήμερα και οι βρετανικοί Times
Αυτό σημαίνει ότι εμπειροπόλεμοι και αδίστακτοι ισλαμιστές βρίσκονται στην Ελλάδα, τους έχουν δοθεί δομές από το ίδιο το κράτος να οργανωθούν και αποτελούν μέγιστη απειλή για την Εθνική Ασφάλεια.
Έχουν δομές με τις οποίες νιώθουν και είναι ασφαλείς από κάθε έξωθεν κρατική επέμβαση.
Θα πρέπει να τονίσουμε πως στην μεταφορά τους από την Τουρκία έπαιξαν ρόλο και άλλοι παράγοντες:
Η εξάρθρωση από την ΕΛΑΣ του μεγάλου δικτύου παράνομης διακίνησης μεταναστών από την  ΜΚΟ ERCI στη Λέσβο η οποία μετέφερε μέλη του ISIS ανεξέλεγκτα από το 2015, έμελλε να αποτελέσει την  αρχή  για ένα μεγάλο κύμα αποκαλύψεων.
Τα 30 και πλέον μέλη -εκ των οποίων 6 Έλληνες- της συγκεκριμένης ΜΚΟ  έφερναν στην Ελλάδα χωρίς την παραμικρή δυσκολία μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων έναντι αδράς αμοιβής, με βάση το κατηγορητήριο πάντα.
Μάλιστα μια εκ των εκ συλληφθέντων είναι και η «προσφυγοπούλα» Σάρα Μαρντίνι, η οποία είχε γίνει σύμβολο της προσφυγικής κρίσης από τα ΜΜΕ και το ίδιο ισχύει και για τον Πάνο Μωραΐτη που είχε στήσει όλη αυτή την δουλεμπορική οργάνωση.
Πρόκειται για την ΜΚΟ ERCI για την οποία το pronews.gr είχε ξεκινήσει τις αποκαλύψεις από το  Νοέμβριο του 2016 και για αυτές τις αποκαλύψεις απειλήθηκε και διώχθηκε με όλα τα μέσα.
Η ERCI είχε δικτυωθεί σε όλη την Ελλάδα καθώς δούλευε, σύμφωνα με τα όσα έλεγε η ίδια για την περίφημη ενσωμάτωση των «προσφύγων» στην ελληνική κοινωνία.
Από την επιχείρηση μετά την άφιξη των αλλοδαπών στη χώρα (πιο ακριβέστερα στη «χώρα») η ERCI αντλούσε ακόμη 5.000 ευρώ το χρόνο κατ΄άτομο από διάφορα προγράμματα (εκπαιδευτικά, διαμονής, διατροφής) κάτι που ανεβάζει τα έσοδα της εταιρείας στο μισό δισ.το χρόνο.
Αυτό γιατί όπως διαπιστώθηκε η ΜΚΟ έφερε παράνομα στην Ελλάδα πάνω από 70.000 αλλοδαπούς από το 2015 και μετά.
Ο προσφυγικός καταυλισμός στη Μόρια θεωρείται ο χειρότερος στην Ευρώπη. Περισσότεροι από 8.000 άνθρωποι ζουν εδώ, ενώ υπάρχει πρόβλεψη μόλις για 2.500.
«Το μόνο που δείχνει να λειτουργεί εκεί είναι η εγκληματικότητα» αναφέρει στο ρεπορτάζ της η DW.
Το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει στη Μόρια Σύροι πρόσφυγες από την πόλη Ντέιρ αλ Ζορ, ένα από τα τελευταία προπύργια του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία. Και από τότε διαπιστώνεται έξαρση της εγκληματικότητας στον καταυλισμό.
Τι συνέβη όμως στην πραγματικότητα; Η Ντέιρ Εζόρ τελούσε υπό έλεγχο, τουλάχιστον η μισή πόλη, από το Ισλαμικό Κράτος και όπως γίνεται κατανοητό οι «πρόσφυγες» που ήρθαν από εκεί είναι οι ισλαμιστές με τις οικογένειές τους μόλις ο συριακός Στρατός ανακατέλαβε την πόλη μετά από 3 ολόκληρα χρόνια!
Κάτω από τη μύτη των ελληνικών αρχών δρα, όπως όλα δείχνουν μια σπείρα Σύρων ισλαμιστών, η οποία ελέγχει το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και την πορνεία.
Δεν διστάζει μάλιστα να χρησιμοποιεί απροκάλυπτα βία, με λοστούς και μαχαίρια, επικαλούμενη το νόμο της Σαρίας.
Γεγονός είναι ότι στη Μόρια τα σύμβολα του Ισλαμικού Κράτους είναι εμφανή σε πόρτες και τοίχους, όπως δείχνουν οι λήψεις με κρυφή κάμερα, αλλά και ότι κύκλοι γερμανικών αρχών ασφαλείας επιβεβαίωσαν στους δημοσιογράφους της DW ότι στη Μόρια ζουν σήμερα μέλη του Ισλαμικού Κράτους! 
Άγνωστο είναι ωστόσο πόσο καλά οργανωμένα είναι τα εν λόγω μέλη. Εκφράζονται επίσης φόβοι ότι ορισμένοι ισλαμιστές έχουν ήδη εγκαταλείψει την Λέσβο και βρίσκονται πλέον στην Αθήνα, ενώ δεν αποκλείεται να περάσουν στη συνέχεια στην δυτική Ευρώπη.
Αν είναι γνωστό ότι έχουν απελαθεί 120 μέλη του ISIS, τότε πόσα έχουν πάει στην Ευρώπη και πόσα ακόμα διαβιούν στην Μόρια, ή ακόμα χειρότερα πόσα έχουν μεταφερθεί στην ελληνική ενδοχώρα;
pronews