24.10.18

ΕΚΤΑΚΤΟ: Υπερ-βόμβα βρέθηκε στα γραφεία του CNN - Eίναι πυρηνική; (βίντεο)

Βόμβα βρέθηκε στα γραφεία του CNN και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρεται αυτή τη στιγμή μέσα σε σφαιρικό κάδο εκτός του κέντρου της πόλης. Η Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμό και έχουν διαταχθεί να σπεύσουν δυνάμεις σε πολλά ΜΜΕ της πόλης.

Προφανώς δεν πρόκειται για ένα απλό εκρηκτικό μηχανισμό αλλά για μια "βρώμικη" βόμβα. Πριν λίγο όπως αναφέραμε, η αστυνομίας της Νέας Υόρκης σήμανε συναγερμό καλώντας τον κόσμο να «βρει καταφύγιο επί τόπου», δηλαδή να παραμείνουν προφυλαγμένοι σε κλειστούς χώρους κοντά στους δίδυμους πύργους του Time Warner Center, που εκκενώθηκαν νωρίτερα λόγω ενός ύποπτου δέματος.
Ταυτόχρονα υπάρχουν και νέα περιστατικά ασφαλείας καθώς η Αστυνομία ερευνά φακέλους με εκρηκτικά στο κτίριο ‘WeWork’ στο San Diego, εκεί όπου στεγάζεται η εφημερίδα "San Diego Union-Tribune". Και εκεί προετοιμάζονται για εκκενώσεις.
Νωρίτερα, φάκελοι που περιέχουν εκρηκτικά εντοπίστηκαν στις κατοικίες του ζεύγους Κλίντον και του ζεύγους Ομπάμα, τον Λευκό Οίκο και τα γραφεία του CNN στη Νέα Υόρκη, τα οποία αυτή την ώρα εκκενώνονται.
Το δέμα που στάλθηκε στο CNN προοριζόταν στον πρώην Διευθυντή της CIA, John Brennan, σύμφωνα με το CNN.
Τι συνδέει τους παραλήπτες των τρομοδεμάτων της Νέας Υόρκης;
Τρία ύποπτα με εκρηκτικούς μηχανισμούς. Τρεις παραλήπτες. Τι είναι αυτό που συνδέει τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, την υποψήφια πρόεδρο της χώρας και πρώην υπουργό εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον και τον πρών Διευθυντή της CIA και νυν συνεργάτη του CNN John Brennan;
Και οι τρεις ανήκουν στο κόμμα των Φιλελευθέρων. 
Όπως μετέδωσε το CNN, τα δέματα στάλθηκαν στις δύο οικίες και το γραμματοκιβώτιο της Time Warner, σχηματίζοντας μια ευθεία.
Δείτε εικόνες και βίντεο που κάνουν το γύρο του κόσμου.
MOMENTS AGO: NYPD Drives Away With Explosive Device Sent To CNN Building

pronews