26.10.18

Ο Τ.Σόρος χρηματοδοτεί σκοπιανές οργανώσεις, ΛΟΑΤΚΙ, ΜΚΟ υπέρ των προσφύγων και τον δήμο Θεσσαλονίκης!

Καλά λένε: "Το κακό σκυλί ψόφο δεν έχει..." Juan
Με αφορμή τις φερόμενες δηλώσεις Καμμένου που μετά ο ίδιος ο ΥΕΘΑ διέψευσε περί χρηματοδότησης υπουργών της κυβέρνησης από τον γνωστό κερδοσκόπο και υπερασπιστή του κράτους των Σκοπίων Τ.Σόρος άνοιξε η συζήτηση κατά πόσο ο γνωστός άνθρωπος των αγορών έχει διεισδύσει στην ελληνική κοινωνία χρησιμοποιώντας τα κεφάλαιά του προς εκπλήρωση των σκοπών του.

Σημειώνεται ότι ο Τ.Σόρος είναι υπέρ της κατάργησης των συνόρων και των εθνών και τον βολεύει στα σχέδιά του αυτά η καταστροφή της Ιστορίας των αρχαιότερων λαών.
Ανάμεσα στους οργασισμούς που δέχονται τις χρηματοδοτήσεις του περιλαμβάνονται κέντρα για πρόσφυγες- μετανάστες, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σκοπιανές οργανώσεις μέχρι και η ελληνική κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ για το Athens Pride.
Βλέπετε οτιδήποτε «προοδευτικό» χρησιμεύει διότι διαλύει παλιούς και παραδοσιακούς θεσμούς.
Είναι  δημόσιες πληροφορίες που παρέχει το Open Foundation του Σόρος για την χρονιά του 2016 και άρα δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν.
Αρκεί να πούμε πως το ισπανικό κράτος έχει κατηγορήσει επίσης τον Σόρος για χρηματοδότηση Καταλανών εθνικιστών, όχι ότι τον ενδιαφέρει για τους Καταλανούς ή ότι είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα, απλά τον βολεύει στο να διαλύσει ένα μεγάλο και ισχυρό έθνος όπως το ισπανικό. 
Όπως είναι ήδη γνωστό, οι άνθρωποι του Σόρος στην Ελλάδα σχετίζονται με εταιρεία ακινήτων η οποία αναπτύσσει δραστηριότητα στην περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης ενω ένας επιχειρηματίας πολυτελών ακινήτων έχει δουλέψει σε εταιρεία του Σόρος στις ΗΠΑ. 
Έτερος συνεργάτης του Σόρος στην Ελλάδα είναι γνωστός λομπίστας διοργανώνει απο καιρού εις καιρόν τραπέζια σε Αθήνα και ΗΠΑ με αντικείμενο, την Ελλάδα, το χρέος, τις ελληνικές τράπεζες. Σ αυτές τις συγκεντρώσεις καλεί διεθνείς επενδυτές που κατέχουν μετοχές ελληνικών τραπεζών. 
Ο άνθρωπος λοιπόν που κέρδισε δισεκατομμύρια απο την αγγλική λίρα το 1992 ( Τ. Σόρος ) χρηματοδοτεί για τους δικούς του σκοπούς την πολτική των ανοικτών συνόρων μέσω χορηγιών σε κράτη, οργανισμούς, πρόσφυγες, μετανάστες, αλλά και μειονότητες. 
Η χρηματοδότηση, όπως θα δούμε της διαδικασίας των ανοικτών συνόρων, των εισόδων και εξόδων για πρόσφυγες είναι μέσα στις κεντρικές πολιτικές του ιδρύματος το οποίο έκλεισε τα γραφεία του στην Ουγγαρία. 
Μεταξύ αλλών στην βάση δεδομένων του Open foundation βρίσκουμε 237 προσφορές – χορηγίες. Οι κυριότερες ελληνικές αφορούν τους πρόσφυγες, μετανάστες, Σκοπιανές οργανώσεις, την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ 
Ειδικότερα, τα ποσά που έχουν λάβει για το 2016 είναι τα εξής : 
O Δήμος της Θεσσαλονίκης ( 224 χιλ. δολάρια για υπηρεσίες φιλοξενίας σε πρόσφυγες ), το ελληνικό κέντρο προσφύγων ( 300 χιλ δολάρια ) , το ελληνικό κέντρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων ( 394 χιλ΄δολάρια ), το ελληνικό forum προσφύγων ( 100 χιλ δολάρια ), το Σκοπιανό Ινστιτούτο ( 99 χιλ. δολάρια ), η επιτροπή για τα δικαιώματα στην «Μακεδονία», η ελληνική κοινότητα LBGTQ Αthens pride με 54 χιλ δολάρια. 
pronews