9.10.18

Η ΕΛ.ΑΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΕΖΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ… ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ! ΕΝΕΔΡΑ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ!



Άρχισαν οι πεζές περιπολίες των αστυνομικών στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με το σχέδιο  που εκπόνησε και παρουσιάστηκε η ΕΛΑΣ, προ ολίγων ημερών.
Μόνο που δεν ζήτησε την… άδεια της κουκουλοφόρας συριζοκαμμενικής αλητείας, που είναι οι πραγματικοί κυρίαρχοι του κέντρου της πόλης!
Έτσι, επίθεση από συμμορία περίπου δέκα τσιπροκαμμενικών, που βγήκαν από το κτίριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην ΑΣΟΕΕ), δέχθηκαν αστυνομικοί που έκαναν αμέριμνοι πεζή περιπολία, πεζοί, στο Πεδίον του Άρεως.
Οι παρακρατικές αλήτρες, που φορούσαν κουκούλες και κράνη, επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών με πέτρες και ξύλα, ωστόσο δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί αστυνομικών. Προφανώς, πρόλαβαν να την… κοπανήσουν!
Αμέσως μετά την επίθεση, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν από διάφορα σημεία του κέντρου των Αθηνών, έξω από το… Πεδίον του Άρεως!
 Το κοντινότερο σημείο στην ΑΣΟΕΕ, που τους επέτρεψαν να πλησιάσουν οι «άνωθεν εντολές»! Ούτε καν απ’ έξω απ’ το σημείο της επίθεσης!