29.10.18

Αδερφός Ε.Ράμα: «Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπ@στ@ρδος λιγότερος» (φωτό, βίντεο)


Οι αλβανικές αθλιότητες ξεπέρασαν κάθε όριο καθώς η ομάδα στην οποία είναι διευθυντής ο αδερφός του Έντι Ράμα ύψωσε βλάσφημο και προσβλητικό πανό για τη μνήμη του Κ. Κατσίφα και τον Ελληνισμό που ανέγραφε «Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπ@στ@ρδος λιγότερος».

Οι Αλβανοί είναι εκτός ελέγχου. Η αρχή είχε γίνει από τον ίδιο τον Ε.Ράμα ο οποίος επέπληξε την Ελλάδα επειδή διαμαρτυρήθηκε για τον θάνατο ενός «τρελού, εξτρεμιστή».
 Ακολούθησαν προκλητικά δημοσιεύματα και το βράδυ της Δευτέρας η αθλιότητα μεταφέρθηκε στο γήπεδο στον αγώνα μεταξύ της Παρτιζάν Τιράνων και του Σκεντέρμπεη Κορυτσάς.
Οι οπαδοί της πρώτης ανάρτησαν πανό που καμιά σχέση δεν έχει με το ποδόσφαιρο το οποίο έγραφε σχετικά
«Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος».
Ο Όλσι Ράμα είναι Διευθυντής του ποδοσφαιρικού συλλόγου ΠΑΡΤΙΖΑΝΙ και βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο σφοδρών επιθέσεων από κύκλους της ομογένειας.
Πρόεδρος της ομάδας είναι ο διαβόητος Γκαζμέντ Ντέμι παράγοντας του τσάμικου λόμπι και χρηματοδότης των δράσεων τους.
To πιο σημαντικό είναι πως η αλβανική Αστυνομία δεν έκανε καμία κίνηση απομάκρυνσης του πανό.
Επιβεβαιώνονται έτσι οι ανησυχίες της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «ΟΜΟΝΟΙΑ» για την έξαρση της ανθελληνικής προπαγάνδας
Τέλος, στο κενό έπεσε η προσπάθεια της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα να καταθέσει μήνυση κατά των Αλβανών αστυνομικών για το θάνατο του 35χρονου ομογενούς, καθώς το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό από τις εισαγγελικές αρχές των Τιράνων.
Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα κάνει λόγο για δολοφονία του παιδιού της και για αυτό το λόγο θέλησε να καταθέσει τη μήνυση κατά των Αλβανών αστυνομικών.
Νωρίτερα ο γιατρός Παντελής Πάπιστας, μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνα, αποκάλυψε ότι ο Κ.Κατσίφας έφερε δύο τραύματα από σφαίρες ένα στον θώρακα κι ένα στο μέτωπο.
Όσον αφορά στα συμπεράσματα για τον τρόπο που σκοτώθηκε ο νεαρός είπε "πυροβολήθηκε στην αρχή γιατί εκεί υπάρχει μεγάλη ποσότητα αίματος. Το παιδί ζωντανό ακόμη σύρθηκε στη βουνοπλαγιά, για 70-80 μέτρα υπάρχει διάσπαρτο αίμα, που δείχνει ότι ζούσε. Από εκεί και πέρα πώς βρέθηκε νεκρό μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε".
"Από τη στιγμή που ήταν βαριά τραυματισμένος και συρόταν και τα ίδια τα αλβανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι κάτι του είπαν και φώναξε 'ζήτω η Ελλάς, ζήτω ο Ελληνισμός', μετά από αυτό κατά πάσα πιθανότητα υπήρξε το μοιραίο τέλος" τόνισε ο γιατρός.

Δείτε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα όταν πήγαινε ακόμη Σχολείο στους Βουλιαράτες να δίνει συνέντευξη με την παραδοσιακή φουστανέλα…
Δείτε το απίστευτο ντοκουμέντο!

 pronews