10.10.18

Ο ένας την κλείδωσε και ο άλλος έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο – Πάλεψε για να βγει


Η Ειρήνη Λαγούδη φαίνεται ότι έδωσε μάχη για να σωθεί, ωστόσο οι δράστες δεν της άφησαν κανένα περιθώριο. Όλα δείχνουν ότι υπάρχουν δύο φυσική αυτουργοί. Ο ένας έβαλε φωτιά και ο δεύτερος φρόντισε να μην μπορέσει να βγει η γυναίκα από το αυτοκίνητο.
Τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει δείχνουν ότι εκτός από τον ηθικό αυτουργό στην υπόθεση που από της 3 Αυγούστου βρίσκεται στο στόχαστρο του Εισαγγελέα, υπάρχουν ακόμη δυο πρόσωπα τα οποία τοποθετούνται στη σκηνή της δολοφονίας.

Πρόκειται για δυο άτομα με άμεση σχέση με τον ηθικό αυτουργό, άτομα τα οποία όλα δείχνουν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος τους.
Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι η 44χρονη γυναίκα από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας βρήκε μαρτυρικό ασφυκτικό θάνατο μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι πάλεψε για να βγει, βρέθηκε αποτύπωμα από το παπούτσι της τόσο στον ουρανό του αυτοκινήτου, όσο και στο πίσω τζάμι του Ford Ka.
Παραμένει άγνωστο εάν τα αποτυπώματα αυτά έγιναν κατά την πάλη της με τους δράστες που επιχειρούσαν να την ακινητοποιήσουν ή έγιναν σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σπάσει το τζάμι και να ανασάνει καθώς από τη φωτιά το αυτοκίνητο μετατρεπόταν σε θάλαμο αερίων.
Σε κάθε περίπτωση όλα δείχνουν ότι οι δυο άνδρες που τοποθετούνται πλέον στο σημείο της δολοφονίας φρόντισαν να μην το πετύχει και έτσι η άτυχη 44χρονη βρήκε μαρτυρικό θάνατο.
Τα λάθη που πρόδωσαν τον «εγκέφαλο» της δολοφονίας
Το κινητό τηλέφωνο της άτυχης γυναίκας αλλά και η σκηνοθετημένη αυτοκτονία, λειτούργησαν καθώς φαίνεται ως «κλειδί» στην υπόθεση.
Ως δολοφόνοι της 44χρονης Ειρήνης «φωτογραφίζονται» τρία άτομα. Ο ένας είναι ο ηθικός αυτουργός και έχει προσωποποιηθεί μετά την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε άτομο από το στενό φιλικό περιβάλλον της 44χρονης. Μετά και από αυτή την αποκάλυψη, αρχίζει σιγά σιγά να ξετυλίγεται το «κουβάρι» της υπόθεσης.
Οι τρεις άνδρες που ενορχήστρωσαν και εκτέλεσαν το σχέδιο δεν είχαν σκεφτεί πως ο υπερκοριός του FBI, θα ξετρύπωνε το στίγμα του κινητού σε σπίτι στο Αιτωλικό, σύμφωνα με το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star. Υπενθυμίζεται ότι το κινητό της, ήταν σε λειτουργία και μετά την εξαφάνισή της, το πρωί της 6ης Ιανουαρίου.
Οι Αρχές εντόπισαν το στίγμα του τηλεφώνου της σε σπίτι που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του φερόμενου ως ηθικού αυτουργού. Ύστερα από εκείνη τη στιγμή, το στίγμα του κινητού εξαφανίσθηκε. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα βοηθήσει στο να συνδεθούν από την ανακρίτρια ο ηθικός με τους φυσικούς αυτουργούς.
Το δεύτερο λάθος που πρόδωσε τους δράστες, όπως αναφέρει το δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν ότι ο θάνατος της, είχε σκηνοθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνει αυτοκτονία.
Δεν υπολόγισαν όμως την αιθάλη που βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο, κάτι το οποίο σημαίνει πως κάποιος άνοιξε την πόρτα αμέσως μόλις πέθανε η άτυχη γυναίκα.
Τα πελματικά αποτυπώματα της Ειρήνης Λαγούδη μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά και τα σκόρπια προσωπικά της αντικείμενα, έδειχναν ότι προηγήθηκε καβγάς.
Ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός αναμένεται να κληθεί για απολογία στην ανακρίτρια Αγρινίου μέσα στις επόμενες ημέρες.
http://arouraios.gr