31.10.18

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μαίνεται ο πόλεμος του υποκόσμου - Νέα μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα

Μαίνεται ο πόλεμος του υποκόσμου καθώς άγνωστοι εκτέλεσαν άντρα μέσα στο αυτοκίνητό του σε περιοχή στη Βούλα .
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 46χρονο ελληνοαυστραλό επιχειρηματία που είχε μετοχές σε εταιρεία security στα νότια προάστια.

Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας ήταν και σύζυγος γνωστού μοντέλου, που μάλιστα αυτό τον καιρό έχει και τηλεοπτική παρουσία.
Ο 46χρονος δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες στο θώρακα πιθανότατα από εννιάρι πιστόλι. 
Το θύμα είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις ναρκωτικών τόσο στην Αυστραλία όσο και στην Ελλάδα.
Το θύμα εντοπίστηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart στην οδό Τροίας στην περιοχή της Βούλας στις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης.
Ο άνδρας προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο του αλλά οι δράστες φρόντισαν να... τον αποτελειώσουν.
Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρίσκεται ο άνδρας ήταν σταθμευμένο στο Πανόραμα της Βούλας.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, που ξεκίνησαν έρευνες επί τόπου για στοιχεία, καθώς και στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.
Η ΕΛΑΣ εξετάζει το κατά πόσον το αποψινό χτύπημα συνδέεται με τη «μαφιόζικη» επίθεση στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά κατά «νονού» της νύχτας.
Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος Ε.Ζ, θύμα της χθεσινής επίθεσης, που μεταφέρθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο «Τζάννειο» με τραύματα από συνολικά τρεις σφαίρες σε διάφορα σημεία του σώματός του, έχει διαφύγει τον κίνδυνο. 
Το θύμα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του την ώρα της επίθεσης, ενώ οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο και πλησίασαν το θύμα έξω από τα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας. Άνοιξαν πυρ μέσα από το βανάκι χωρίς να κατέβουν από το αυτοκίνητο.
pronews