15.10.18

Επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Ομόνοιας – Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες

Όταν η αστυνομική δύναμη δέχεται δολοφονική επίθεση, θα πρέπει να αντιδράσει κάνοντας χρήση των όπλων της. Θα πρέπει να δοθούν οδηγίες και να λυθούν τα χέρια των αστυνομικών, σύμφωνα με τις περί αμύνης διατάξεις.Οι καθημερινές παρόμοιες επιθέσεις έχουν γίνει "χόμπυ" και αυτό μόνο έτσι θα σταματήσει.Κάποιοι φαίνεται ξεθάρρεψαν και νοσταλγούν το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και τα Δεκεμβριανά.
ΑΛΕΞ/Efenpress
______________________________________________
Καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ έκαναν άγνωστοι λίγα λεπτά πριν από τις εννέα το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, επί της οδού Βερανζέρου. Από την επίθεση έχουν τραυματισθεί τέσσερις αστυνομικοί, τρεις εκ των οποίων διακομίζονται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ ο τέταρτος συνάδελφός τους είχε ελαφρύτερα τραύματα και δέχθηκε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες.
Οι αστυνομικοί που τραυματίσθηκαν βρίσκονταν κοντά στο υπηρεσιακό λεωφορείο της ΕΛ.ΑΣ που ήταν σταθμευμένο κοντά στο αστυνομικό τμήμα, στη συμβολή της Βερανζέρου με την Γ’ Σεπτεμβρίου, όταν έγινε η επίθεση.
Στην επίθεση μετείχαν περίπου πενήντα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που πυρπόλησαν με μολότοφ την είσοδο του τμήματος, ένα λεωφορείο της αστυνομίας, δύο περιπολικά και δύο αυτοκίνητα πολιτών. Mετά την καταδρομική επίθεση αποχώρησαν και κινήθηκαν προς τα Εξάρχεια. (Αλήθεια γιατί δεν υπήρξε μαζική αντεπίθεση αστυνομικών δυνάμεων για επιβολή της τάξεως στα Εξάρχεια και την εξουδετέρωση και σύλληψη των  ...καινοφανών  αναρχοκομουνιστών; Juan)
Αυτόπτες μάρτυρες ανεβάζουν τον αριθμό εκείνων που πήραν μέρος στην καταδρομική επίθεση στους 100 και περιγράφουν ότι επέδραμαν με ξύλα, πέτρες και μολότοφ, ενώ παράλληλα φώναζαν συνθήματα.
ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ Α.Τ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Policenews