8.10.18

Απίστευτα πράγματα: Βάζουν τους αστυνομικούς να παρακαλούν τους αλλοδαπούς να εκκενώσουν την πλατεία Αριστοτέλους!

Η λογική έχει αποχωρήσει πλέον από τη χώρα οριστικά και αμετάκλητα.
Αστυνομικοί, εκτελώντας άνωθεν εντολές, παρακαλούν παράνομους μετανάστες, να εκκενώσουν την πλατεία Αριστοτέλους.

Για να το πετύχουν αυτό τους τάζουν διαδικασία εξπρές για τα χαρτιά τους, (πράγμα παράνομο), , φαγητό και συνθήκες διαβίωσης της αρεσκείας τους (ενδεχομένως  και διαμερίσματα) και τέλος υποσχέσεις ότι θα μπορούν να μετακινούνται όπου και όποτε θέλουν στην «χώρα» (εάν υπάρχει πλέον τέτοια έννοια).
Αιτία η άρνηση των μεταναστών, οι οποίοι έχουν μπει στη χώρα παράνομα, να εγκαταλείψουν την πλατεία, γιατί δεν θέλουν να πάνε σε… καμπ.
Το καμπ είναι η νέα λέξη που προωθείται εντέχνως  από τους αρμόδιους αυτές τις ημέρες αντί του “hot spoi” και της «δομής».
Κανονικά είχε ανακοινωθεί η μετακίνησή τους στην «Ανοιχτή Δομή Προσωρινής Υποδοχής Διαβατών», (όμορφα επιλεγμένες λέξεις) .
Οι αλλοδαποί όμως, που κανείς δεν ξέρει από πού έχουν έρθει, αφού δεν έχουν ταυτοποιηθεί αρνούνται να εγκαταλείψουν την πλατεία, θεωρώντας την Ελλάδα πρακτικά προτεκτοράτο τους, κάνοντας ότι θέλουν.
Έτσι σύμφωνα με τον Νίκο Ράγκο, περιφερειακό συντονιστή Β. Ελλάδας και Ηπείρου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής οι αστυνομικοί έχουν αναλάβει τον ρόλο να τους μεταπείσουν, παρακαλώντας τους και διαβεβαιώνοντάς τους ότι δεν θα φυλακιστούν και ότι απλά θα μεταφερθούν κάπου ώστε να κοιμηθούν, να πλυθούν κ.λπ.
«Προτιμούμε να μείνουμε εδώ, στο κρύο, παρά στα καμπς. Έχουμε δει βίντεο, βλέπουμε ότι κάθε μέρα υπάρχουν επεισόδια», λένε χαρακτηριστικά και ζητούν να επικοινωνήσουν με κάποια οργάνωση ώστε να δώσει αυτή λύση στο ζήτημα.
Από την άλλη πλευρά, της Αστυνομίας τους παρέχεται η διαβεβαίωση ότι σε 3-4 μέρες το αργότερο θα έχουν τα χαρτιά τους και πως θα φιλοξενούνται σε διαφορετικό χώρο από τη Δομή, με 24ωρη προστασία!
Θα έχουν δηλαδή την προσωπική  τους ασφάλεια την ώρα που ο Έλληνας πολίτης μαστίζεται από την εγκληματικότητα.
Η μεταγωγή των μεταναστών έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί με κλούβες των ΜΑΤ και στην όλη διαδικασία δεν θα υπάρξει εξαναγκασμός!
Όσοι από αυτούς μεταχθούν τελικά στα Διαβατά, θα μείνουν προσωρινά σε ένα φυλασσόμενο από την αστυνομία κτίριο μέχρι να προχωρήσει η καταγραφή και η ταυτοποίησή τους!
Δηλαδή μπήκαν στη χώρα παράνομα χωρίς να έχουν  ταυτοποιηθεί αποδεικνύοντας παντελώς ψευδείς τις ανακοινώσεις των άρχων ότι τάχα ταυτοποιούνται στα περίφημα ΚΥΤ στα νησιά.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Θα τους παρέχεται συνοδεία αστυνομικών για να πηγαίνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα σε αστυνομικά τμήματα, προκειμένου να γίνονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες καταγραφής τους.
Θα δίνουν εντολές δηλαδή στους αστυνομικούς πότε θα είναι έτοιμοι για να τους μεταφέρουν χωρίς ουρές, γραφειοκρατία και ταλαιπωρία προκειμένου να πάρουν χαρτιά, την ώρα που απλά θα έπρεπε να απελαθούν!
Όλο το σύστημα στην υπηρεσία των παράνομων μεταναστών.


pronews