14.10.18

''Τη δολοφόνησαν για 100.000 ευρώ''


Πεπεισμένοι πως η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε για οικονομικούς λόγους είναι οι συγγενείς της 44χρονης με τον αδελφό της να αποκαλύπτει πως από τον τραπεζικό λογαριασμό της έχουν εξαφανιστεί 100.000 ευρώ. 




«Το κίνητρο της δολοφονίας ήταν κυρίως οικονομικό. Πριν από μήνες η Ειρήνη είχε πουλήσει κάποια από τα κτήματά της. Στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν βρέθηκε το ακριβές αντίκρισμα της πώλησης. Λείπει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που φτάνει μέχρι και τα 100.000 ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λαγούδης στη Realnews.
Πεπεισμένοι πως η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε για οικονομικούς λόγους είναι οι συγγενείς της 

«Υποψίες μπορεί να έχω πολλές για το πού μπορεί να πήγαν τα χρήματα, αλλά δεν έχουμε δει ακόμα τα στοιχεία της δικογραφίας. Είναι πολύ βαριά η κατηγορία για να την εκστομίζουμε χωρίς ντοκουμέντα» προσθέτει ο αδερφός της 44χρονης που βρέθηκε νεκρή τον Ιανουάριο στη λίμνη Τριχωνίδα. 


Στην εφημερίδα μίλησε και ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής ο οποίος σημείωσε:

 «Είναι προφανές πως τα χρήματα δεν τα έδωσε σε συγγενικό της πρόσωπο. Γιατί δεν θα τα αναζητούσαμε. Εικάζουμε πως είναι σε πολύ φιλικό ή στενό πρόσωπο της Ειρήνης, στο οποίο πρέπει να είχε απέραντη εμπιστοσύνη. Κάποια στιγμή, όταν φάνηκε πως αυτή η σχέση διαρρηγνύεται, πρέπει να τα ζήτησε πίσω. Αυτή ήταν η αιτία που ξεκίνησε τη διαδικασία του θανάτου της».

zougla