4.9.18

Αλεξίσφαιρη σχολική τσάντα της Masada Armour… “σπάει ταμεία” στις ΗΠΑ!


Όταν δεν υπάρχει σχεδόν μέρα που να μην ακούσει κανείς για περιστατικό με πυροβολισμούς, τραυματισμούς και θανάτους στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι λογικό όταν πολλοί γονείς άκουσαν για αλεξίσφαιρη τσάντα, να σπεύσουν να την προμηθευθούν, ως ένα επιπρόσθετο μέτρο ασφάλειας για τα παιδιά τους. Για την κακιά την ώρα…

Τη φαεινή ιδέα είχε μια εταιρία στο Ισραήλ, η Masada Armour, η οποία κατασκευάζει στρατιωτικά ήδη, μεταξύ των οποίων κράνη, στολές και αλεξίσφαιρα γιλέκα. Ανέπτυξαν μια αλεξίσφαιρη τσάντα βάρους πέντε κιλών και τη διέθεσαν στην αμερικανική αγορά στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 550 δολαρίων έκαστη.
Η ανταπόκριση των Αμερικανών καταναλωτών ίσως ξεπέρασε και την πιο τρελή προσδοκία των δημιουργών της! Αναγκάστηκαν να αυξήσουν την παραγωγή για να ανταποκριθούν στην πολύ μεγάλη ζήτηση του προϊόντος.
Σε δυο μήνες έχουν πουλήσει εκατοντάδες τσάντες και αναγκάστηκαν να κινητοποιηθούν, καθώς οι παραγγελίες κυμαίνονται γύρω στις 500 τσάντες τον μήνα! Η ανθεκτικότητα της τσάντας καλύπτει βολές ακόμα και από ισχυρά τυφέκια όπως τα AK-47 Kalashnikov και τα M-16.
Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η εταιρία ξεκίνησε την ανάπτυξη μιας ελαφρύτερης τσάντας για να καλύψουν και τις μικρότερες ηλικίες! Η συζήτηση για την πραγματική πιθανότητα της επένδυσης να αποτρέψει το κακό περιττεύει, όταν την απάντηση δίνουν οι κανόνες της αγοράς, προσφορά και ζήτηση…
pronews