14.9.18

H Efenpress



H Efenpress, με τους συνεργάτες της προσπαθεί να σας ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα με ειδήσεις όλο το 24ωρο.

-Δεν χρησιμοποιεί διαφημίσεις "pop up" (αναδυόμενες)  στον υπολογιστή σας και όσες τυχόν εμφανίζονται δεν έχουν σχέση με την Efenpress και καλό θα ήταν - όσοι χρησιμοποιείτε το Google chrome να ενεργοποιήσετε το "adblock" που θα σας απαλλάξει οριστικά από τους ενοχλητικούς "επισκέπτες"!

- Πολύ αξιόλογοι αρθρογράφοι και πολιτικοί, μέσω αυτής, αναλύουν την επικαιρότητα.

-Άρθρα και ειδήσεις εντοπίζονται στο διαδίκτυο από τους συνεργάτες μας και μετά από σχετική προσπάθεια επαλήθευσης των ειδήσεων, αναδημοσιεύονται -μερικές φορές με κάποια σχόλια σχολιαστών μας.


- Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να παραμείνει   ανεξάρτητη -υπερκομματική και για το λόγο αυτό δημοσιεύει ανακοινώσεις  και ειδήσεις που στέλνουν  όλα τα γραφεία τύπου των διαφόρων κομμάτων εκτός εάν αυτές  έρχονται σε αντίθεση με τα Εθνικά συμφέροντα, τα οποία για την Efenpress ευρίσκονται υπεράνω όλων των άλλων.

Στην αριστερή πλευρά της ιστοσελίδος, θα βρείτε πολύ αξιόλογα και χρήσιμα links που θα σας λύσουν πολλά προβλήματα και θα σας προσφέρουν μέχρι και δυνατότητα παρακολουθήσεως τηλεοπτικών σταθμών από όλη την Ελλάδα και από όλο το κόσμο! Πραγματικά, αξίζει το κόπο να τα δοκιμάσετε!

-Τέλος η Efenpress ευχαριστεί τις χιλιάδες αναγνωστών της από όλο το κόσμο που την επισκέπτονται καθημερινά και τους ζητά να ενημερώσουν και άλλους, ιδίως οι Έλληνες που ευρίσκονται στο εξωτερικό, για αυτήν.


Με θερμούς χαιρετισμούς

Η Συντακτική Επιτροπή