6.9.18

Απίστευτο! ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται στη Θεσσαλονίκη να αστυνομεύσουν FBI και CIA!

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, στον φετινό σχεδιασμό για τα μέτρα ασφαλείας συμμετείχαν εκπρόσωποι του FBI, στους οποίους δόθηκε το δικαίωμα εποπτείας σε κέντρα επιχειρήσεων και στις κάμερες της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης στελέχη της CIA και του FBI θα βρίσκονται σε κάθε γωνιά της πόλης, ενώ και η ναυαρχίδα του 6ου Αμερικανικού Στόλου, το σκάφος διοίκησης USS Mount Whitney θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Η αμερικανική κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί σε ανώτατο βαθμό, όχι όμως από τον αντιπρόεδρο Mάικ Πένς, όπως είχε ακουστεί , αλλά από τον υπουργό Εμπορίου, Γουίλμπορ Ρος.
Η 83η Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης έχει άρωμα Αμερικής, με τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς κολοσσούς όπως Facebook, Google, ΜIcrosoft και Lockheed Martin να στήνουν ήδη τα περίπτερά τους, δημιουργώντας έναν επιπλέον πονοκέφαλο στην Ελληνική Αστυνομία.
[ΣΧΟΛΙΟ ΡΗΡ:  Ωστόσο εντύπωση προκαλεί στους παρατηρητές το γεγονός ότι η αριστερή Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δέχεται να «αστυνομεύσουν» στην συμπρωτεύουσα το FBI και η CIA! Βέβαια η συμμετοχή της Αμερικής στην Διεθνή Έκθεση λειτουργεί ώς «άλλοθι» για την δραστηριοποίηση των Αμερικανών (που κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ τους φώναζε Go Home) αλλά η Ελληνική Αστυνομία και, μάλιστα, με κινητοποίηση χιλιάδων  αστυνομικών (περισσότεροι από 3.000 κατά τις πληροφορίες) έπρεπε να θεωρείται επαρκής για την ασφάλεια και της Έκθεσης και της Πόλης.
Και ένα ευστράπελο: Σκεφθείτε τι θα γινότανε αν είχαμε Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με το FBI και τη CIA στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, και τον ΣΥΡΙΖΑ στην αξιωματική αντιπολίτευση!!!]

Οι συγκεντρώσεις

Η Αστυνομία, εκτός από τις συνδικαλιστικές ενώσεις και τους αντιεξουσιαστές, φέτος έχει να αντιμετωπίσει και τις συγκεντρώσεις των Μακεδονικών Ενώσεων ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών.
Η φετινή έκθεση αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη της τελευταίας 20ετίας με τη συμμετοχή 1.500 εκθετών, ενώ η επισκεψιμότητα αναμένεται να καταρρίψει το περσινό ρεκόρ των περίπου 264.000 επισκεπτών.
ΠΗΓΗ: ΣΚΑΪ