1.9.18

Φ. Κρανιδιώτης: Η λαθρομετανάστευση είναι εχθρός της ευρωπαϊκής ταυτότητας


Γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης

H είδηση δεν είναι οι μουσικές καρέκλες που παίζει η ψευτοελίτ, ο τρόπος που προσπαθεί να ανακυκλωθεί το αριστερόστροφο σύστημα παρακμής που μας κυβερνά, ενώ τάχα του κάνει κριτική ο γόνος της Πειραιώς, που στην οικονομία, στο λαθρομεταναστευτικό και στα εθνικά θα έκανε τα ίδια. Απλά ζηλεύει που δεν έχει πάρει τη δουλειά του μπαμπά και τα κάνει ο Τσίπρας.

Οι ειδήσεις είναι άλλες. Είναι πρώτ’ απ’ όλα η θυσία άλλου ενός παλικαριού μας, του επισμηναγού (Ι) Νικολάου Βασιλείου, για τα ιδανικά του Ελληνικού Τρόπου και την πίστη σε έναν Ορκο, στα οποία όμως δεν πιστεύει η ηγεσία μας, ένθεν κακείθεν.
Είδηση είναι ο αυθάδης Σκοπιανός που ενθυλάκωσε όσα τους πάσαραν τζάμπα ο Πολέτι – Κοτζιάς κι ο Τσίπρας στις Πρέσπες, και τώρα μας κογιονάρει με υπομειδίαμα.
Λέει, νταξ, είμαστε κι εμείς Μακεδόνες, απλά διαφορετικοί από αυτόν. Θα ενημερώσω τα καρντάσια μου στη Θεσσαλονίκη, στη Βέροια, στη Δράμα, στις Σέρρες κι αλλού για τη μεγαλοψυχία του γείτονα. Είδηση είναι ο ΕΝΦΙΑ που ξανάρθε. Είναι λίγο πιο ακριβός από τα αριστερά Μνημόνια. Αυτά είναι λίγο πιο φτηνά, γιατί είναι λίγο σκισμένα στην άκρη από τον Γιάνη και τον Τσακαλώτο.
Είδηση είναι η παράνομη συγκέντρωση των αλλοδαπών στη Μαλακάσα, η παρακώλυση συγκοινωνιών και οι επιθέσεις σε Ελληνες οδηγούς και την περιουσία τους. Εκείνη η Εισαγγελία, που στέλνει φετφάδες πως θα μας βάλει πιπέρι αν λέμε τους λαθρομετανάστες αυτό που είναι, μάλλον έχει κράμπα και δεν μπορεί να εφαρμόσει τον νόμο. Το ίδιο και η ηγεσία της Αστυνομίας, πολιτική και μη. Η παράβαση καθήκοντος πάει σύννεφο, αλλά η μόνη αντίδραση είναι η παροχέτευση της κυκλοφορίας από παράδρομους, ενώ οι κατσαπλιάδες προσκεκλημένοι της Τασίας, τα πελατάκια των παχιών παχιών ΜΚΟ κυνηγούσαν Ελληνες. Συγγνώμη, ρε παιδιά, αν ενοχλούμε, πείτε το να φύγουμε, για να απλώσετε άνετα το χαλάκι σας. Οι νόμιμοι πολίτες της χώρας προπηλακίζονται από τους παράνομους ξένους, με μια θρασύτητα που ενθαρρύνεται από την αφασία μιας κυβέρνησης που ιδεολογικά μισεί την πλειονότητα, μισεί το Εθνος, μαζί με την Ε.Ε. και την Υπατη Αρμοστεία επιδοτούν τον ισλαμικό εποικισμό και καταλύουν τη συνταγματική νομιμότητα, πριονίζοντας ταυτόχρονα την εθνική και κοινωνική συνοχή. Ο Σκουρλέτης φτιάχνει ψηφοφόρους, αδέρφια. Νομίζει θα είναι δικοί τους. Αμ δε. Οταν όμως το πάρουν χαμπάρι, θα είναι αργά. Η ζημιά είναι ήδη μεγάλη.
Η λαθρομετανάστευση είναι εχθρός της ευρωπαϊκής ταυτότητας αλλά και της ίδιας της ύπαρξης των Εθνών της Ευρώπης. Το ξεστόμισε μέχρι κι ο ηγέτης των Γάλλων συντηρητικών. Ο Μακρόν είναι από την άλλη μπάντα, χρήσιμος ηλίθιος της Μέρκελ, των δουλεμπόρων και της ολοκληρωτικής ισοπέδωσης των χριστιανικών Εθνών της Ευρώπης.
Είπε δε πως στην Ευρώπη αντίπαλοι είναι δύο: οι Εθνικιστές και οι προοδευτικοί. Ευκολάκι για μας η επιλογή. Με τους Εθνικιστές, με τον στρατευμένο πατριωτισμό, με όσους θέλουν την Ευρώπη κάστρο των αξιών μας, απέναντι στον χυδαίο ολοκληρωτισμό των λαθρολάγνων εθνοαποδομητών.
Και να σημειώσω μια ποιοτική πινελιά. Το υπουργείον του Πολιτισμού, υποθέτω του ελληνικού, είναι πλέον στα χέρια της κυρίας Ζορμπά.
Προσήλθε χεράκι χεράκι μετά του Αντωνίου Λιάκου, πρυτάνεως των αποστόλων του μαρασμού, ο οποίος, ενώ πλησιάζει η ώρα να συναντήσει τον Δημιουργό του, ακόμη ονειρεύεται πως σκοτώνει τον Παπαρρηγόπουλο…

http://ysterografa.gr