14.9.18

Στο δρόμο του Μαδούρο ο Τσίπρας! Άγρια καταστολή ενάντια στην Εθνική Συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Η κόκκινη Χούντα δεν θα περάσει!

Η ώρα πλησίαζε οκτώ όταν δόθηκε η εντολή στις αστυνομικές δυνάμεις να κτυπήσουν άγρια τους υπερήφανους Έλληνες και τις Ελληνίδες που έσπευδαν να συγκεντρωθούν έξω από το Βελλίδειο για να αποδοκιμάσουν τον πρωθυπουργό της συμφωνίας της ντροπής των Πρεσπών και να διαδηλώσουν για την Μακεδονία. Έχοντας επικεφαλής αξιωματικούς της αστυνομίας, πρώην πασόκοι οι περισσότεροι, που σήμερα είναι γενίτσαροι του ΣΥΡΙΖΑ, άρχισαν να ρίχνουν χημικά στον λαό και να κτυπούν αλύπητα τους πολίτες.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέσα από το διαδίκτυο προχώρησε σε μία σφοδρή καταγγελία, την οποία και υπέγραψα, την εξής: “Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση Τσίπρα έδειξε το αποκρουστικό της πρόσωπο, το πρόσωπο μιας κόκκινης τυραννίας ενάντια στην θέληση του λαού.
 Οι πολλές χιλιάδες των Μακεδόνων που διαδηλώνουν έξω από το Βελλίδειο ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών και στην προδοσία της Μακεδονίας χτυπήθηκαν ανελέητα χωρίς λόγο με χημικά και δυνάμεις καταστολής και έτσι ο χώρος έξω από το Βελλίδειο, όπου θα μιλήσει ο πρωθυπουργός μιας θλιβερής μειοψηφίας είναι άδειος, άδειος από Λαό και γεμάτος από τα χημικά των νεομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ. 
Οι Έλληνες ας γνωρίζει ο Τσίπρας και οι σύντροφοί του, πολιτικοί βρυκόλακες και απολιθώματα της ιστορίας, δεν πρόκειται να λυγίσουν και κάθε συμφωνία εθνικής μειοδοσίας θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων της ιστορίας.”

Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν

Κτύπησαν τον λαό, πιστεύοντας ότι έτσι θα αλλάξουν τον ρου της Ιστορίας. Κάνουν λάθος τα απολιθώματα του μπολσεβικισμού, τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν. Ταυτόχρονα, είχαν στηθεί δύο προβοκατόρικες συγκεντρώσεις, προκειμένου να δημιουργήσουν προβλήματα στην μεγάλη Εθνική Συγκέντρωση. Μία των αναρχικών στην Καμάρα, που έκαναν πορεία ανενόχλητοι χωρίς να τους εμποδίσει η αστυνομία… γιατί άραγε; Τον ίδιο σκοπό υπηρετούσαν. Η άλλη προβοκατόρικη συγκέντρωση ήταν αυτή του ΚΚΕ στην Αριστοτέλους, όπου μαζεύτηκαν ελάχιστοι θλιβεροί νοσταλγοί του Στάλιν, οι οποίοι περιορίστηκαν εκεί.
Ακόμη, εκατοντάδες λεωφορεία με διαδηλωτές από άλλες πόλεις εμποδίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις να πλησιάσουν στον χώρο της συγκεντρώσεως και είπαν στους επιβάτες τους να πάνε με τα πόδια στον χώρο της εκθέσεως! Ο Τσίπρας αποδεικνύει αυτό που ακριβώς είναι: ένας αμετανόητος μπολσεβίκος, που ξεκίνησε από την ΚΝΕ, συνέχισε στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ εξουσιάζει την χώρα μας, εκπροσωπώντας μία μικρή μειοψηφία του λαού.
Η αστυνομική καταστολή δεν λύγισε τους διαδηλωτές, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν σε κοντινά σημεία, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στον Λευκό Πύργο, στο άγαλμα του Φιλίππου και ακουγότανε από δεκάδες χιλιάδες φλογερούς πατριώτες το σύνθημα: “ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ”! 

Η αστυνομία όμως δεν σταμάτησε εκεί καταδίωξε τους Έλληνες πατριώτες και στους χώρους αυτούς με αποτέλεσμα ανενόχλητος ο πρωθυπουργός της κόκκινης χούντας να συνεχίζει την ομιλία του στην ΔΕΘ. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ, δείχνοντας ότι οι πολιτικές ημέρες του Τσίπρα
και του ΣΥΡΙΖΑ και του συνοδοιπόρου των νεομπολσεβίκων Πάνου Καμμένου έχουν τελειώσει.

Όσο πιο γρήγορα ο Τσίπρας αποφασίσει να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές, τόσο το καλύτερο για την χώρα, αλλά και γι’ αυτόν γιατί βαδίζει ολοταχώς προς την γραμμή της αφετηρίας του, δηλαδή το 3%!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής