19.9.18

Με καλάσνικοφ η εκτέλεση της 33χρονης στην Κηφισιά


Νεκρή, σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας στην οδό Στρατηγού Δαγκλή στην Κηφισιά, εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης μια γυναίκα.
Το θύμα, ένοικος της πολυκατοικίας, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, μάρκας Μercedes, και έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο, ενώ στο εξωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν 16 κάλυκες από καλάσνικοφ, καθώς και κάλυκες εννέα χιλιοστών πιστολιού, γεγονός που παραπέμπει σε εν ψυχρώ εκτέλεση. 

Πρόκειται για 33χρονη Ελληνίδα, με βαρύ ποινικό μητρώο, καθώς έχει κατηγορηθεί, μεταξύ άλλων, για ληστείες, κλοπές, υποθέσεις ναρκωτικών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενώ πιθανολογείται ότι έχει εμπλακεί και σε ληστεία χρηματαποστολής το 2009, υπόθεση για την οποία συγκατηγορούμενός της ήταν «βαρύ» όνομα της αθηναϊκής νύχτας. 
Το 2011, το θύμα, ενώ ήταν έγκυος, είχε δεχθεί πυροβολισμούς στην περιοχή του Γαλατσίου. Ολα δείχνουν ότι πρόκειται για ακόμη ένα θύμα στον «πόλεμο της νύχτας, που έχει λάβει διαστάσεις τα δύο τελευταία περίπου χρόνια.
Τις αρχές ειδοποίησε περίπου στις 15:40 η μητέρα της 33χρονης. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η δολοφονία έγινε τη νύχτα της Τρίτης. Ενοικοι της πολυκατοικίας, οι οποίοι εξετάστηκαν από τις αρχές, ανέφεραν ότι άκουσαν κάποιους θορύβους, ωστόσο δεν κατάλαβαν ότι επρόκειτο για πυροβολισμούς. 
kathimerini